İdlib'ten acı haber: 2 asker şehit

İdlib'ten acı haber: 2 asker şehit
Suriye’nin İdlip bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Nayir (25) şehit oldu. Bir şehit ateşi de Kahramanmaraş'a düştü. Uzman Onbaşı Oğuzhan Taş'ın şehit olduğu haberi de ailesine ulaştırıldı.

Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Nayir'ın şehit olduğu haberi Sivas’ın Merkez ilçeye bağlı Alibaba Mahallesinde ikamet eden annesi Fadime ve babası Hüseyin Nayir’a verildi. Beş kardeşin en küçüğü olan Şehit Nayir’ın bekar olduğu, iki kardeşinin ise geçmişte yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Uzman Onbaşı Oğuzhan Taş'ın şehit olduğu haberi de, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesinde ikamet eden anne Selamet Taş’a ulaştı. Anne Taş, gözyaşlarına boğuldu. 4 çocuklu ailenin en büyüğü olan Uzman Onbaşı Oğuzhan Taş’ın babası Muhyi Taş’ın ise Antalya’da olduğu öğrenildi.

Baba Taş, evladının şehit haberini, çalışmak için gittiği Antalya’da aldığı bildirildi. Bekar olan şehit Uzman Onbaşı Oğuzhan Taş’ın, yaklaşık 2 yıl önce TSK’ye katıldığı öğrenildi. Kayseri 1. Komando Tugayı emrinde görevli olan Taş’ın, Bahar Kalkanı Harekatı’nda görevlendirildiği belirtildi. 

sivas-valiligi.jpg

İlgili Haberler