Fatih Tezcan hakkında yakalama kararı!

Fatih Tezcan hakkında yakalama kararı!
Gazeteci Fatih Tezcan hakkında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya yönelik sözleri nedeniyle yakalama kararı verildi.

 

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler savuran gazeteci Fatih Tezcan hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya yönelik sözleri nedeniyle yakalama kararı verildi.

Gazeteci Fatih Tezcan hakkında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya yönelik "Çakal, alçak, namusun varsa, şerefin varsa, iftiracı" gibi sözleri nedeniyle yakalama kararı verildi.

CHP'li Ağbaba, Tezcan hakkında verilen kararı "Aranıyor. Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerine her fırsatta hakaret eden Fatih Tezcan hakkında, şikayetimiz üzerine yakalama kararı verildi.

Kendisini sokakta görmek gibi bir talihsizlik yaşarsanız, yetkililere bir 'Alo' demenizi rica ediyorum" sözleriyle duyurdu.

Tezcan ise Ağbaba'nın kendisinden şikayetçi olduğunu sosyal medya hesabından "Ve bu Veli Ağbaba bana saçmasapan bir bahaneyle dava açmış, işimi gücümü bırakıp mahkemeye gidip ifade vermem gerekiyor öyle mi?!" sözleriyle duyurmuştu.

İlgili Haberler