Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Hulki CEVİZOĞLU

Hulki CEVİZOĞLU

TERÖRİSTLERİN KARDEŞLERİ!

Türkiye’yi bölmek için her türlü cinayeti işleyen AB(D) destekli PKK, yeni bir katliama imza attı. Hem de tüm dünyanın gözü önünde.. Ama, lanet olsun ki, 1919’daki ifadesiyle “medeniyet züppeleri” bu katliamı seyrediyor. Hiçbirinin ağzından bir kınama sözcüğü dahi çıkmadı.
Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesinin Beşağaç Köyü’nde, tarladan dönen köylüleri taşıyan minibüs uzun namlulu silahlarla tarandı ve 12 vatandaşımız şehit oldu... Canileri besleyenler ise aramızda dolaşıyor, Türkiye’nin “Büyük Millet” Meclisi’nde görev (!) yapıyorlar..

TERÖRİSTLERİN KARDEŞLERİ
Onları bu göreve çağıran, dünün terörle mücadele eden eski polis müdürü, bugünün ise genel başkan olup olmadığını bilmediğimiz Mehmet Ağar’dı. (DP genel başkanlığından önce “istifa ettim” diyen; sonra “etmedim” diyen, ama ortalıkta gözükmeyen Mehmet Ağar!..)
Ne demişti Ağar: “Düz ovada siyaset yapsınlar!” Bırakın düz ovayı, artık Meclis’te siyaset yapıyorlar şimdi.. Seçim öncesi, miting kürsülerinden “APO’yu asmak için ip atan” MHP Genel Başkanı Bahçeli ve ekibinin, gözlerinin içine bakarak “elini sıktığı” DTP’lilerin kardeşleri ise insanlarımızı katlediyor.
Sözü uzatmadan işi belgelere bırakalım ve yakın geçmişi anımsayalım.
Tarih: 9 Eylül 2007.
Konuşan: PKK’ya yataklıktan yattığı cezaevinden çıkarak Meclis’te “mebus” olan DTP’li Sebahat Tuncel.
Ne diyor: “Kimse bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemesin! Bize dediler ki, çocuklarınızı terörist ilan edin, sizi farklı görelim. Kimse bunu bizden beklemesin. Hiçbir Kürt ferdi bunu kabul etmez!”

KENDİLERİ TERÖRİST OLUYORMUŞ
Sadece o mu? Hayır.
Tarih: 14 Eylül 2007.
Konuşan: DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız. Ne diyor: “Bizden PKK’yı terörist ilan etmemizi istiyorlar. Biz kendimize küfretmeyiz, halkımıza hakaret edemeyiz. Bizim duruşumuz çok nettir!”
Bunları söyleyenler, “teröristleri kardeş ilan eden TBMM mebusları!”
Bunların bir de genel başkanları var. Sözde “Demokratik” Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Türk.
Bakalım o ne diyor: “PKK’yı terör örgütü kabul etsinler diyorlar. Biz, birileri istiyor diye (Genelkurmay Başkanı ve Başbakanı kastediyor) öyle bir açıklama yapmayız!”

BAŞKOMUTAN “TERÖRİST KARDEŞLERİNİ” KABUL EDER Mİ?..

Başbakan Erdoğan, “PKK’yı terörist ilan edin” derken samimi mi peki?..
Samimi olsa, bu “katillerin kardeşlerini”, Türk Ordusunun Başkomutanı(!) yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya’da kabul eder miydi?.. Daha önce de, cezaevinden çıkar çıkmaz(beraat etmedi ha..) Dışişleri Bakanlığı resmi konutunda Leyla Zana ve arkadaşlarını kabul eden Gül, başkomutan olunca da böyle davranır mıydı?..
Sonra da, yeni anayasa. Özgürlükçü anayasa. Türkiye’nin geleceği. Çankaya’da şehit yakınlarına iftar yemeği!.. Vs.
Sen taraf değil misin?.. Bir tarafta şehitler ve onların yakınları.. Öte yanda, teröristler ve onların destekçisi. Hangi taraftasın?.. Ordunun başkomutanı ve Cumhurbaşkanı bunlar arasında seyirci midir? Hangi tarafta olduğunu net ve kesin ortaya koymak zorunda değil midir?..
Ve, 12 masuma 400 kurşun yağdıranları “kardeş” ilan eden bu parti Türkiye’nin “Büyük Millet” Meclisi’nde görev(!) yapıyor..
Ve bu olayların arkasında “Ordunun bu terörü bitirmediği, bundan rant sağladığı, hatta bazı olayları kendisinin yaptığı” gibi çirkin ve iğrenç bir iftirayı ima ederek dolaşan diğer sözde Türkler.. Dahası da var ama az sonra.. Yeni anayasadaki “ülkesi ve milletiyle bölünmez” kavramının yok edilmesi hakkında şok bir açıklamayı sonraya bırakıyorum. Bu kimin isteği biliyor musunuz? Ben biliyorum..
Beynim “Türkiye bitmiştir” diyor. Ama dilim varmıyor söylemeye; beynimi dinlemiyor, susuyor, susuyor..

Yazarın Diğer Yazıları