Terörle mücadele, sıfır!

Allah(c.c.) şahittir ki, ömrüm boyunca kimseyi, amma hiç kimseyi kıskanmadım. Lâkin ne zaman bir şehit haberi duysam, ne zaman, vatan için toprağa düşmüş bir yiğidin mezarı başında ağlayan mağrur bir anne görsem, şehidi kıskandım, anneye imrendim.
Ve yıllardır ellerimi açıp yalvarıyorum:
“- Ya Rabbi, bana ve bütün isteyenlere şehitliği nasip eyle!” Allah kalbimi biliyor ki, önüme milyar dolarları ve bir de şehitliği koyup,  “Tercih et!”  deseler, çölde suya koşar gibi şehitliğin üzerine atlarım. Çünkü milyar dolarlar dünyada kalır ve sana da ahrette onun hesabını vermek düşer. Şehitlik ise bir faninin dünya ağırlığınca altın dağıtsa ulaşamayacağı bir mertebedir.
Evet, onlar vatan toprağını bir yorgan gibi üzerlerine çektiler.
Peki, altlarında ne var bu yiğitlerin?
Onu da Mehmet Akif söylüyor:
“Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber!”
Ey Allah(c.c.)’ım! Bizim gibi günahkârların rüyada görebilmek için bile hasret çektiği Peygamber, şehitlerimizi, ciğerpareleri Hasan ve Hüseyin gibi kucağına almış, yaralarını seviyor, saçlarını okşuyor.. Ne mutlu sizlere..
Bizler size imrenmeyelim de kime imrenelim!

* * *

Ey millet, siz zannetmeyiniz ki, PKK kurşunu ile toprağa düşen çiçekler, üç beş teröristle mücadele ediyor!
Hayır, bin kere hayır!
Onlar o dağlarda Büyük Orta Doğu Projesi’nin arkasındaki bütün güçlerle mücadele ediyor. Onlar  “Ilımlı İslâm”  tuzağı ile, onlar ABD ve onlar Avrupa Birliği ile onlar, bütün bunların içimizdeki işbirlikçileriyle mücadele ediyor.
Hayır, abartmıyorum, yemini sevmem, vallahi abartmıyorum.

* * *

Niçin böyle söylüyorum?
Çünkü Türkiye’de  “Terörle mücadele”  yok. Henüz buna cesaret edecek bir kadro iktidar olmadı, henüz bunu dile getirecek Yeniçağ ve bir iki yayın organı dışında bir zemin bu topraklarda hayat bulamadı.
Evet, Türkiye terörle mücadele etmiyor!
Teröristle mücadele ediyor!
Terörle mücadele edemediği için de 40 bin can toprak oldu, Türkiye hızla bir iç savaşa doğru yol almaya başladı. Çünkü  “Dış savaş” göze alınamadı, çünkü,  “Terörle Mücadele” demek, Büyük Orta Doğu Projesi ile, terörle mücadele demek, Avrupa Birliği ve ABD ile, terörle mücadele demek bütün bu dış mihrakların içimizdeki aymazları ve maşaları ile mücadele demek..

* * *


Arkadaş sen Mehmetçiğin geçtiği yola mayın ve C4 koyan şahısla mücadele eder, amma bunun eline o mayın ve o C4’ü verenden hesap sormaya cesaret edemezsen, sen, terörle değil, teröristle mücadele ediyorsun demektir.
O zaman sen bataklıktan korkan, gücü sivrisineğe yeten bir zavallısın demektir.
Sen kendi vatandaşına elektriği 12.24 sente verirken PKK’yı himaye eden, Barzani’ye aynı elektriği 8.8 sente vermeyi sürdürürsen, evet sen, terörle değil, teröristle mücadele ediyorsun demektir.
Sen PKK’yı meclise sokar, onlara her gün,  “Bölücü PKK değil, Türk ordusudur” dedirtirsen sen, terörle değil teröristle mücadele eden beceriksiz ve korkağın tekisin, kimbilir belki de mayasın..
Sakın ola:
“- Ne yapalım?”
Deme..
Kör müsün bak İspanya kendi PKK’sı ETA’nın siyasi kanadı Batasuna yöneticilerini nasıl tutukladı, partiyi kapattı, üstelik o ETA İspanya’da 40 yılda sadece 800 can almıştı, PKK gibi 35 bin değil.
İspanya’da olanlar için AB’den, ABD’den tek bir itiraz sesi yükseldi mi? Ama aynı AB, aynı ABD her yerde PKK’nın hamisi, ne içerde ne dışarıda kılına dokundurtmuyor.
Onun için biliniz ki, güvenlik güçleri dağlarda ve şehirde teröristle değil, Amerika ve Avrupa ile, BOP ve Ilımlı İslam  projeleriyle savaşıyor..
Asker ve polisin eline,  “Git PKK’lıyı öldür!”  diye tüfek tutuşturanlar,  “Git Mehmetçiği katlet!”  diyerek teröristin çantasına C4 koyanlarla  “Stratejik ortak”  olmuşsa, siz bunun adına  “Terörle mücadele” diyemezsiniz!
Şehitlerimizden şefaat dileniyor, yakınlarına sabır niyaz ediyorum.

Yazarın Diğer Yazıları