Boş ver sen aldırma

Boş ver sevgili halkım. Sen büyüksün, özel şeylere meraklısın, onlara uyma, boş ver. Futbol ligini takip et, transferleri, puanları izle, kim hangi golü hangi ayağı ile kaçırmış onu tartış, mankenler ne yemiş, ne içmiş, kimin arabasına binmiş, kimle gezmiş onu öğren, dizilerdeki yalanlarla hayal kur, gerçek hayatı unut boş ver, sana ne.

Senden çok daha fazla günahları olanlar Allah’la senin arana girmişler, boş ver. Müslüman yanlısı olduklarını söyleyip Müslümanlığı geçim teknesi haline getirmişler, İslam düşmanları ile el ele kol kola gezmişler aldırma, boş ver. Bugüne kadar boş verdiğin Atatürk’le dalga geçen, onun sayesinde inançlarını Hıristiyanlaşmadan sürdürebilen, tarikat, tekke ve zaviyelerden gelen kara cahillerin peşine takıl ve başına gelenlerle geleceklere boş ver.

Türk kadınına kuma (ortak) gelirmiş aldırma bacım, nasıl olsa getiriyorlardı, şimdi yasal olacak. Kocan üç kere boş ol deyince kendini kapının önünde bulacakmışsın, kime ne, boş ver. Sen Atatürk tarafından sana verilen haklarını kaybedecekmişsin, ne var yani, sen mi istemiştin Atatürk’ten. İşgüzarlık yapmış vermiş işte, sen aldırma. Sokağa erkek olmazsa çıkamayacakmışsın ne var yani, sen türbanını giy, kumanla iyi geçinmeye bak.

Sen yücesin, yeniye, lükse meraklısın, pohpohlanmayı seversin, böyle, memleket elden gidiyor, ülkeyi parçalıyorlar gibi küçük güncel olaylarla ilgilenme boş ver.
Vergileri artırmışlar, boş ver.
Fatih Terim’e başarısızlıklarına rağmen 100 binlerce lira aylık maaş vermişler sana ne, sen mi alıyorsun.
Benzine zam geliyormuş, araban mı var, ne gam ne kasavet, boş ver.
Karayolları kullanım ve köprü geçim ücretleri artacakmış, boş ver.
Türk bayrağını yakmışlar, boş ver; nasılsa onlar hep başka bayraklar altında, başka dilden konuşuyorlar.

Sen gecekonduda akşam yemeği için sade suya pirinç kaynat, onlar, senin bir yıllık maaşını bir rakı sofrasında bıraksın boş ver. 

Maaşın artmamış, boş ver, sen seçimden seçime dağıtılacak plastik yiyecek poşetlerini, Ağustos ayındaki kömürleri bekle.

Sosyal güvenlik yasalarında seçim öncesi ulufe gibi dağıtılan yardımların geri alınmasından sana ne, aldırma.

Meclis’te milletvekilleri senin için değil de, Fethullah Gülen konusunda kavga etmiş, boş ver.
Bahçeli, seçim meydanlarında Erdoğan’a ip attıktan sonra, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasını sağlayıp, terörist dediği DTP’lilerin elini ilk sıkan olmuş, boş verin; zaten kimse Meclis kürsülerinden atılan nutukları yemiyor artık.

Orgeneral Büyükanıt, evlatlarımızı terör örgütüyle mücadele diye sınıra sürüyormuş. Boş verin, nasıl olsa Başbakan Erdoğan, ABD’nin talimatı ile hem İmralı’daki katili hem de yandaşlarını partisinin adı gibi ak-pak edecek bir af yasası çıkararak Meclise sokacak. 

Çankaya’ya çıkarılan zatı muhterem, diyetini hızla ödemeye devam ediyormuş, Suudi velinimetinin gönlünü hoş etmek için ülkenin onurunu iki paralık etmiş; aldırmayın, boş verin.

Türk basın yayın organları başka ülkelerin propaganda makinesi gibi çalışıyormuş, boş verin. AB bizi almıyormuş, ne gam ne kasavet, aldırmayın.

ABD Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti kuracakmış, boş verin, size mi danışacaktı? 
Bayrağı yırtmışlar, boş ver. Memleket parçalanıyormuş, aman sana ne, senin vergilerinle yaptığın her şeyi Tayyip satıyormuş aldırma. Bakan çocukları büyük sermaye olmuş, senin çocukların da olsun, boş ver. Aman neleri dert ediyorsunuz kendinize, bakın Başbakan ve Bakanları bunları dert ediyor mu kendilerine siz de boş verin.

Yazarın Diğer Yazıları