"Müslüman İnsan sayılmaz"

10 Aralık, Dünya İnsan Hakları günüymüş. Dün nasıl, “Çanakkale’de zehirli gaz kullanalım” teklifini eleştirenlere Çörçil, “Türkler insan sayılmaz!” dediyse, kurulduğu günden beri İsrail’i yönetenler Filistinlileri, ABD’nin başındakiler ve AB’nin bâzı kesimleri de Müslümanları “insan olarak” görmüyor, böyle görmediklerini her Müslüman’ın canından çok sevdiği Hz. Muhammed (s.a.v)’e ve İslâm’ın bütün değerlerine karşı sergiledikleri hakaretlerle ve tabii Afganistan ve Irak’ta uyguladıkları ‘insanlık dışı’ vahşetlerle hemen her gün onlarca defa ispatlayıp duruyorlar.
Yüzyıllarca enerjisini “Haçlı Seferleri” nden alan ve kimliğini Müslüman Türk’e karşı sergilediği “Haçlı Seferleri” ile bulan, bir ara “Yahudi Düşmanlığı” ndan gıdalanan ve komünizme kilitlenen Avrupa, bugün yeniden namlularını Müslümanlara çevirmiş, NATO’nun hedefine bile İslâm’ı koymuştur.
“Batı ruhu” için bir Müslüman “gerçek insan” sayılmaz.
Bunu Kosova’da daha dün gördük.
Filistin’de halen görüyoruz.
Irak’ta görüyoruz.
Afganistan’da görüyoruz.
Nitekim Amerikalı general, “Afganlı öldürmek amma da zevkliydi” dedikten sonra, “Evangelist olmayanlar insan bile sayılmaz!” demiyor muydu!. Avrupalılar tatil günlerinde Sırpların kuşatma altına aldığı Müslümanları öldürmek için “İnsan Safarisi” düzenlemediler mi! Kimi AB vatandaşları Bosna’da siperlere girip tatil günleri bir iki Müslüman öldürerek hem öldürme dürtülerini tatmin ederek Sigmund Freud’un ruhuna göndermeler yaptılar hem de dinlerine hizmet ettiklerini zannederek içkili kafarını yastığa huzur içersinde koymadılar mı? “İlle de İnsan Hakları” diyen işte bu Batı, düzmece delillere oturttuğu olmamış bir Ermeni katliamını Türk milletine kabul ettirebilmek için hemen her hafta bir parlamentosundan “Evet olmuştur” diye kararlar çıkartıyor, “Olmamıştır” demeyi yasaklıyor, Türkiye’nin AB üyeliğini bile, “Ermeni soykırımını tanıma şartına” bağlamıyor mu? Ama aynı Batı, Dağlık Karabağ’dan sökülüp atılmış bir milyona yakın Türk şu anda neler çekiyor, onlar için niye iki çift laf etmiyor! Çünkü Türkler insan sayılmaz, Müslümanlar insan sayılmaz. En azından bir Batılı kadar insan sayılmaz. Nitekim kaçırılan iki asker için İsrail’in 40 güne yakın bomba altında tutarak Lübnan’ı moloz yığını haline çevirmesini, “Kendini savunma hakkı” görüyor amma sıra Türkiye’ye geldiğinde PKK her gün onlarca Mehmetçiği şehit etmesine rağmen Türkiye’ye “Dur!” diyor, yine soralım, “Niye?” Çünkü değil onlarca Mehmetçik Türk ordusunun tamamı şehit edilse Batı için bir İsrail askeri kadar değer taşımaz da ondan. Bunu BM’nin İsrail aleyhine zevahiri kurtarmak için aldığı 60’ın üzerindeki karardan hiç birinin uygulanmamasında ve fakat İran için aldığı her kararın abartılarak uygulanmasında da görmüyor muyuz!

Evet, Batı için Müslüman her zaman “ikinci sınıf”tır. Hele Türk, hiç affedilmez.
Çünkü Türk, hem Doğu hem Batı Roma’yı atının nalları altına almış, yetmemiş, Batı’nın zulmettiği bütün kavimlere kol kanat germiş, o da yetmemiş, Haçlı Siyon İttifakının en büyük düşmanı olan İslâm’ı sapasağlam ayakta tutmuş, Viyana kapılarına kadar üç hilali dalgalandırmıştır.
İş o kadar Türk’e mal olmuştur ki, dün Haçlı etkisinde olan Balkanlar’da “Kelime-i Şahadet” in adı, “Türk yemini” olmuştur. Evet, Arnavutluk’ta Müslümanlar Kelime-i Şahadete “Türk Yemini” derler. Batı ve Türk realitesi budur. Gerçi Türkiye “kuşatılmış gibi” bir görüntü veriyor amma, biz ümitvarız.

Bu millet için ne diyordu Arap yazar Câhiz :
“-Allah’a yemin olsun ki Türk eli kolu bağlı olarak bir kuyuya atılsa mutlaka bir çaresini bulup kurtulur”
Yine öyle olacak inşallah.

*****

Hasan
DEMİR’den
müthiş bir
inceleme

Tuna Cad. Bulvar Pasajı 3/10 Kızılay / ANKARA
Tel-Faks:
0312 431 51 42
www.akasyakitap.net
e-mail:
akasyakitap@gmail.net

Genel Dağıtım ve Pazarlama: YA-DA
Tel: 0212 248 08 39 - 0212 343 60 71

Yazarın Diğer Yazıları