AKP İslâmcı değildir!

Beni üzen ve şaşırtan,  AKP’nin,  “İslâmcı”  bir parti olarak suçlanmasıdır.
Çünkü bu iddia gerçeği yansıtan bir iddia değildir. Üstelik bu iddia, iktidar olduğu günden beri İslâm dışı mihraklarla, mesela Siyonist unsurlarla, mesela  “Haçlı Seferi başlattım”  diyerek Afganistan’a giren ABD ile, meselâ, bir  “Hıristiyan ittifakı”  olan Avrupa Birliği ile, meselâ, bir Vatikan projesi olan  “Dinlerarası Diyalog” la, meselâ, İstanbul’da devlet içinde devlet kurulmasının önünü açacak olan Vakıflar Yasası çıkartarak Bartholomeos’la kol kola olması ile ve yine mesela,Türkiye’yi bir misyonerler ve apartman kiliseleri cenneti haline getirmesiyle AKP gerçekte bırakınız Türkiye’yi İslâmlaştırmayı, tam tersine, Türkiye’yi İslâm ve Türk köklerinden çok uzaklara savurmuş bir partidir.
Yine AKP, düne kadar bu toprakların inanan insanlarına ait olan Telekom’undan limanlarına, bankalarından sigorta şirketlerine, toprakları ve madenlerine kadar pek çok değer ve servetini daha dün bu toprakları işgal edip Osmanlı’yı kuran atalarımızın Bursa’daki sandukalarını,  “Kalk da ceddini kurtar!”  diye tekmeleyen Yunan’ına, İngiliz’ine, Fransız’ına bir-iki yıllık kârları karşılığı satmış ve yine bugün  “İslâmcı”  olmakla itham edilen bu AKP, bu topraklardan Müslüman Türk milletinin silinme metni olan Sevr’i geri getirecek ve bu coğrafyada Türk’ün yeniden tutunma senedi olan Lozan’ı delecek, çürütecek pek çok yasayı Meclis’ten geçirmiş, gözyaşı ve kanla kazanılan milli egemenliği, yukarıda da belirttiğimiz gibi, bir Haçlı/Siyonist organizasyonu olan Avrupa Birliği’ne devretmiş bir partidir.
Bir partiye  “İslâm”  kimliği atfetmek ve bir siyasetçiye  “İslamcı”  diyebilmek için o parti ve kişinin söylemde değil evvelemirde eylem ve icraatta Kur’an ve Sünnet referanslı olması gerekli değil midir?
Elbette öyledir..
Siz şimdi AKP’nin Afganistan ve İsrail işgallerinde Türk milletinin bütün imkânlarını Haçlı/Siyon ittifakının emrine vermesini Kur’an’ın hangi ayeti, Resûl’ün hangi sünneti ile irtibatlandırabilirsiniz?
Erdoğan demek AKP demektir, AKP demek Erdoğan demektir.
Peki Erdoğan değil midir, “Ben Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanıyım, inşallah bu proje hayata geçer, Diyarbakır da bu projenin yıldızı olur”  diyen?
İyi de, BOP, bir Haçlı/Siyonist proje değil midir?
Bir kişi  “Müslüman” kimliği ile, İslâm ülkelerini bölme ve parçalayıp yutma projesi olan BOP’ta planın üreticisi ve uygulayıcıları tarafından kendisine tevdi edilen bir görevi kabul edebilir mi?
Yine Erdoğan ve Abdullah Gül değil midir, Irak’ta bir milyon 200 bin Müslüman’ı katleden, Ebu Garip cezaevinde binlerce Müslüman’a işkence eden Amerikalı askerler için,  “İnşallah en az kayıpla evlerine dönerler”  diye dua eden ve  “ABD’nin Irak’taki başarısı bizim başarımız olacaktır!”  diye övünenler. Ve bunlar değil midir Mehmetçiğin başına çuval geçiren Haçlı ABD’liler için,  “Büyük devletler özür dilemez”  diyerek kafiri büyük, Müslüman’ı ondan küçük gösterdiğinin bile farkına varmayanlar.
Bu söz ve fiiller için siz Kur’an’ın hangi ayeti Peygamber(s)’in hangi hadisinden referans gösterebilirsiniz!
Uzatmaya ve örnekleri çoğaltmaya hiç gerek yok.
AKP icraatı Türkiye’yi İslâm’dan uzaklaştıran ve fakat misyonerlere ve Siyonizm’e yaklaştıran bir icraattır.
Üstelik AKP bu icraatları ile övünen bir partidir.
İcraatları ile böylesine İslâm ile kavgalı iken ağızların ayet ve hadisler zikretmesi ve eşlerin başlarının örtülü olması nasıl olur da AKP ve AKP’lileri  “İslâmcı”  yapar!
İşte samimi Müslümanların ve İslâm’ın ve millete ait diğer değerlerinin farkında olmayan, vatan ve devlet elden giderken bile, “İlle de laiklik”  diye hop oturup hop kalkanların fark edemediği bu.
Öyle olduğu içindir ki, son dava, AKP’nin Haçlı/Siyon ittifakı ile kol kolalığının fark edilmesini bir hayli geciktirecek bir metindir.

Yazarın Diğer Yazıları