Darbeci sivillerin darbe karşıtlığı sahtekârlığı!

Son aylarda bir darbe karşıtlığı havası estiriliyor. AKP iktidarının Türkiye topraklarını, akarsularını, göllerini ve ormanlarını bile satışa çıkaran uygulamalarına karşı çıkan herkese darbeci diyorlar!
Halbuki darbeden, darbecilikten şikâyet edenler, NED, NDI ve  IRI gibi Amerikan derin devletinin uzantıları tarafından yönetilen güdümlü toplum kuruluşlarının sözcüleridir. 

* * *

Model, Yugoslavya’nın dağıtılmasında, Sırbistan iktidarının değiştirilmesinde, Gürcistan’da ve Ukrayna’da denenmiş ve sonuç alınmıştır. Bir avuç “sivil genç” ile başlattıkları düdüklü eylemler, kısa zaman içinde halkın sosyal tepkilerini de arkasına alarak büyütülüyor ve parlamento ve hükümet binaları kuşatılarak sözde demokratik bir hareketle iktidar değiştiriliyor. Mevcut iktidarın yerine Amerikancı bir iktidar getiriliyor.
Fakat Türkiye’de farklı bir durum var! Türkiye’de iktidar zaten turuncu renklidir. Darbe yapılmıştır. Dolayısıyla ortalıkta “darbe karşıtıyız” diye dolaşanlar, sadece ABD derin devletinin değil, turuncu iktidarın da beslemeleridir!
Bunların finans kaynakları da yakında açıklanacaktır.
Yugoslavya’da kurulan Otpor darbe teşkilatı, daha sonra Gürcistan ve Ukrayna’daki örgütlenmeye de öğretmenlik yaptığı gibi Türkiye’ye de adamlarını göndermiştir.
Dolayısıyla, bugün Türkiye’de darbe karşıtıyız diye yürüyüşe geçenler, darbecilerin ta kendisidir ve CIA güdümlü bir operasyonda kullanılmaktadır.

* * *

Turuncu iktidar derken elimizde sağlam deliller var! Bunları daha önce de yayımladık. Kimseden ses çıkmadı. Hatırlatalım:
Renkli Devrimlerin Sırrı -Yeni Soğuk Savaş adlı kitabı ile Soros tipi darbeleri anlatan Kanadalı gazeteci Mark MacKinnon, 2006 yılında İstanbul’da Başbakan Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı Dünya Demokrasi Hareketi (World Movement for Democracy) adlı kuruluşun amacının, “Renkli devrimlerin Ortadoğu’ya ihraç edilip edilemeyeceğinin görülmesi” olduğunu söylemişti.
MacKinnon, NED, NDI ve IRI’nın üst düzey görevlilerinin bu toplantıda bulunduklarını da bildirmişti.
Amerikalıların Türkiye’deki ortağı, “Soros’tan iki milyon dolar aldık” diyen Can Paker’in başkanı olduğu TESEV idi. Helsinki Yurttaşlar Derneği de toplantıda dört atölye ve bir panel düzenlemişti. 
Bu ne demektir?
Soros darbeciliğini bütün Ortadoğu’ya yaymak için AKP destekli bir organizasyon çalışıyor demektir!

* * * 


 “Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı”  tarafından 30 Nisan-1 Mayıs 2005 günlerinde, Topkapı’daki Eresin Otel’de “Uluslararası İslam Dünyası Sivil Toplum Örgütleri Toplantısı” düzenlenmişti. Arap Basını, Amerikan basınına dayanarak  bu toplantıyı, aslında “Türk Dışişleri Bakanlığı Büyük Ortadoğu Projesi Genel Koordinatörü” Ömür Orhun’un düzenlediğini yazmıştı.
Mısır gazeteleri, Türkiye’deki toplantının aslında Büyük OrtadoğuProjesi kapsamında AKP ile ABD arasında imzalanan gizli bir anlaşmadan kaynaklandığını iddia etmişti.
Nisan 2007’de ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Londra merkezli Uluslararası Azınlık Hakları Grubu adlı kuruluşun “Türkiye’de azınlık haklarının geliştirilmesi” konulu üç yıl sürecek bir proje üzerinde çalıştığını bildirmiş ve Türkiye’deki bazı sivil toplum kuruluşlarının bu projeyle işbirliği yaptığını söylemişti.

* * *


NED (Demokrasi için Ulusal Bağış) adlı çete organizatörü kuruluşu tasarlayanlardan Senatör Allen Weinstein,  “Bizim bugün NED olarak yaptığımız, 25 yıl önce CIA tarafından gizlice yapılıyordu”  demektedir.
Bugün Türkiye’de darbe karşıtlığı çığırtkanlığı yapanlar, CIA’nın örgütlediği güdümlü toplum kuruluşlarıdır.
Kimse bu sahtekârlığa aldanmasın!

Yazarın Diğer Yazıları