Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Yavuz Selim DEMİRAĞ

Yavuz Selim DEMİRAĞ

Saldırılar sürüyor...

Korunup, kollanınca; adalet yerini bulmadıkça saldırılar sürüyor. Taktik aynı gece yarısı yalnız yakalayıp 7-8 kişi darp ederek sözde korkutuyor. Tipik kalleş pusu taktiği. İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt'a kurdular pusuyu. Niye?.. Aynı gün Milliyetçi-Ülkücü Hareketin efsane isimlerinin imzaladığı bildirinin yayını ve Ekrem İmamoğlu'na destek verildi diye... Mitilciler bozulmuş bu asil çıkışa. Önce Bozkurt'a saldırı, ardından sanal alemden "kan kusturacağız" tehditi ile imza atanlar için "hainler listesi" anonsu...

Sözkonusu bildirinin altına ben de onurla imza atıyorum. İmza verenlerden birine bir tek fiske vurulursa, sorumlusunun kim olduğuna dair de peşinen suç duyurusunda bulunuyorum.

İŞTE O BİLDİRİ:

İstanbul kamuoyuna ve ülkücü camiaya duyuru: Ülkemizin içine düştüğü kötü durumun, millet olarak yaşadığımız problemlerin en önemli sebeplerinden birisi yöneticilerimizin anti-demokratik uygulamalarıdır. "Ben yaptım oldu" zihniyetine sahip idarecilerimiz sebebiyledir ki; ekonomik krizler, sosyal ve siyasi çalkantılar, dış politikadaki kuşatılmışlığımız bir türlü bitmemektedir. İktidarın başta din istismarı olmak üzere israf, adam kayırma, yolsuzluk, dar kadroculuk ve toplumu kamplara bölen uygulamalarını doğru bulmuyoruz. Bu cümleden olarak; 31 Mart'ta İstanbul'da yapılan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin şüphe ve şaibe iddiasıyla iptal edilmesi, seçimden günlerce sonra Ekrem İmamoğlu'na verilen mazbatanın geri alınması, ülkemiz insanının "adalet"e olan inancını had safhada zedelemiştir. Seçimler, demokrasinin en önemli esaslarından birisidir. Seçimlere hile karıştırılması kadar, buna meydan verilmesi de ülkemiz adına utanç duyulacak bir demokrasi ve adalet ayıbıdır. Asılsız iddialarla ve haksız olarak mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, katledilen demokrasinin mağduru ve mazlumudur. Biz ülkücüler; Her yerde ve her zaman Hakk'ı tutmayı ve savunmayı ilke edinmiş insanlar olarak, Ekrem İmamoğlu'na yapılan bu haksızlığı kabul etmediğimiz gibi Adana'da Mühendislik Fakültesi'nde okurken ülkücü saflarda mücadele veren ve 12 Eylül sonrasında Adana Emniyet Müdürlüğü'nde bizlerle birlikte 64 gün işkence gören rahmetli amcası Ali Müdafa İmamoğlu'nun emaneti olarak da gördüğümüz için mağdur ve mazlum durumdaki Ekrem İmamoğlu'nu amcasının ülkücü arkadaşları olarak seçimlerde oylarımızı vererek destekleyeceğimizi kamuoyuna alenen ilan ederiz.

Yusufiye Vakfı Başkanı Recep Küçükizsiz, Hasan Albay, Yılma Durak, Süleyman Erbaşı, Kemal Ata, Kazım Ayaydın, Metin Öney, Mesude Öney, Mustafa Kafalı, Sevgi Kafalı, İskender Öksüz, Sakin Öner, Yakan Cumalioğlu, Şuayip Bozfakıoğlu, Hüseyin Tavukçu, İbrahim Okur, Derviş Ortak, Nazif Okumuş, Orhan Kılıçoğlu, Osman Nuri Bahadır, Mustafa Yenişeker, Bünyamin Balta, Ali Baykan, Mehmet Çalışkan, Resul Atılgan, Abdülkemal Akıner, Nusret Demir, Ertuğrul Yıldız, Alparslan Özdemir, Orhan Kartal, Osman Aydın, İbrahim Akkuş, Mehmet Karanlıktagezer, Hikmet Koç, Ali Karakaya, Hasan Karadeniz, Bülent Zent, Mehmet Şerbetçioğlu, Zekeriya Şerbetçioğlu, Zeki Karabina, Nurbay Acar, Habip Suiçmez, Hasan Ermemiş, Halim Küçükali, Hayati Yurtçu, Merrin Önder Hasipoğlu, Erdinç Kılıç, Oğuzhan Hasar, Ali Ekşi, Hakan Saklı, Mehmet Sorali, Süleyman Hasoğlu, Mehmet Öncü, Orhan Bircan, Mesut Esin, Mustafa Büke, Tevfik Ay, Edip Mahir Segen, İbrahim Yolcu, Bahri Bilaloğlu, Kemal Öktem, Eyüp Tavukçuoğlu, Latif Solak, Erdoğan Sarışen, Eyüp Başel, Gökhan Gürlek, Abdullah Şaşcı, Ahmet İlhan, Cağatay Körüklü, Alparslan Kurtarıcı, İbrahim Sungur, Mahmut Korkmaz, Ahmet Fulin, Ahmet İnan, Alparslan Demirbaş, Doğan Tuğcu, Nizamettin Cevahiroğlu, Fuat Çatalbaş, Mehmet Fahri Akın, Fuat Ünal, Ekrem Pat, Oğuzhan Bayram, Yüksel Karakaya, Dursun Aydın, Ali Tüysüz, Osman Kara, Kaya Hazine, Aşkın Ceyhan, Atilla Fil, Şenol Turan, Mustafa Kemal Aydın, Yaşar Aktaş, Mustafa Çakır, Selim Tahmaz, Zihni Pamukçu, Yener Yenişeker, Serdar Dede, Bahattin İpek, Şahin Çakır, Ahmet Refik Saka, Ömer Öktem, Cengiz Gökçe, Serkan Dede, Nizamettin Aras, Özcan Akbaş, Orhan Yılmaz, Mehmet Nusret Esi, Hayati Durmaz, Mehmet Fatih Doğrucan, Abdullah Demirci, Ahsen Okyar, Baki Kantar, Coşkun Tutal, Cengizhan Yıldız, Eyüp Ahi, Faruk Kazancı, Hatice Öz, Mustafa Özdemir, Murat Yapıcı, Niyazi Bektaş, Niyazi Yıldırım, Recep Yıldız, Ruhittin Sönmez, Türkmen Bayraktar, Uğur Karadon, Yağmur Tunalı, Yıldıran Özel, Yusuf Cebe, Zekai Kahyaoğlu, Murat Yüksel Öner, Halil Konuşkan, İhsan Yavuz, Murat Keçik.

Buraya imza atacak daha yüzbinlerin olduğundan eminim...

Hodri Meydan!..

 

Yazarın Diğer Yazıları