Apple'ın teknoloji harikası kulaklığının özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu

Apple'ın teknoloji harikası kulaklığının özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu
Apple'ın merakla beklenen Beats Fit Pro kulak içi kablosuz kulaklığının çıkış tarihi ve özellikleri sızdırıldı! İşte Beats Fit Pro kulak içi kablosuz kulaklığı hakkında merak edilenler...

Bildiğiniz üzere dün Apple, merakla beklenen ”Unleashed” etkinliğini gerçekleştirdi. ShiftDelete.Net''ten İrem Gümüş''ün haberine göre; şirket, bu etkinlikte birçok yeni ürününü duyurdu. Yeniden tasarlanan MacBook Pro, AirPods 3 ve yeni renk seçenekleri ile HomePod mini bu tanıtılan ürünler arasında. Ayrıca Apple Müzik için Siri tabanlı yeni bir plandan bahsedildi.

Bazı kaynaklara göre Apple‘ın Beats Fit Pro kulakiçi kulaklıklarını da yakın zamanda piyasaya sürecek. Yeni ürünün çıkacağı tarihin yanında özellikleri hakkında birçok bilgi de ortaya çıktı. Peki Beats Fit Pro ne zaman çıkacak ve özellikleri hakkında ne biliyoruz?

BEATS FIT PRO ÖZELLİKLERİ NELER?

Şirketin 1 Kasım''da piyasaya çıkaracağı öğrenilen ürün, 2021 yılının başlarında çıkan Beats Studio Buds‘a oldukça benziyor. Ürünün şarj çantası ise, piyasaya çıkarılmasından sonra hala seride mevcut olacağı düşünülen Powerbeats Pro‘yla benzerlik gösteriyor.

Kaynaklardan alınan bilgiye göre Beats Fit Pro, Aktif Gürültü Önleme özelliği ile birlikte gelecek. Bunun yanında, diğer Apple cihazlarıyla ve Siri‘yle hızlı eşleştirme için H1 çipine sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca kaynaklar, yeni kulaklıkların ANC ya da Saydamlık Modu açıkken 6 saat pil ömrüne sahip olacağını söylüyor. Adaptive EQ ile bu süre 7 saate ulaşacak. Şarj çantası ile beraber yeni kulaklıklar, 27-30 saatlik pil ömrü sağlıyor.

Ürün, mikrofon kullanılırken, harici gürültüyü tanımlamak ve azaltmak için birinci sınıf Bluetooth ve dahili bir ivmeölçer ile donatılmış olacak. Ayrıca Apple, yeni Beats Fit Pro‘yu daha Android dostu hale getireceğe benziyor. 1 Kasım‘da piyasaya sürüleceği söylenen ürün, siyah, gri, mor ve beyaz renk seçenekleri ile sunulacak.