Sahi çırılçıplak güneşlenen bu Adem Baba'ya ne oldu? Bebek Sahil'indeki ikinci rezillik

Sahi çırılçıplak güneşlenen bu Adem Baba'ya ne oldu? Bebek Sahil'indeki ikinci rezillik
İstanbul Bebek Sahili’nde bir erkek ve kadının cinsel ilişkiye girdiği anların görüntüsü gündem olurken aynı anda bir erkeğin de çırılçıplak bir şekilde bankta güneşlendiği ortaya çıktı. Mahmut Ç. ihbar sonrası gözaltına alındı. Şizofreni hastası olduğu anlaşılan Mahmut Ç.'nin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alınması talep edildi.

Sahildeki rezillikte bu da bankın üstünde çırılçıplak güneşleniyordu

Bebek''te çıplak vaziyette güneşlenirken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kimliği tespit edilen Mahmut Ç., gözaltına alındı. Mahmut Ç., emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adliyesi''ne sevk edildi. İstanbul Valiliği''nden yapılan yazılı açıklamada, Mahmut Ç. hakkında kasten yaralama, hırsızlık, güvenlik güçlerine mukavemet ve kumar oynanması için imkan sağlama suçlarından 6 ayrı suç kaydı olduğu bildirildi.

ŞİZOFRENİ HASTALIĞI TESPİT EDİLDİ

Savcılık, ifadesini aldığı şüpheli Mahmut Ç.''yi, Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde gözlem altına alınması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı''ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Beşiktaş ilçesi, Bebek sahilinde 30 Mayıs 2022 tarihinde bank üzerinde tamamen çıplak vaziyette bulunan M.Ç. adlı şüpheli hakkında ''hayasızca hareketler'' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü raporu doğrultusunda, şüphelide şizofreni tipi akıl hastalığının bulunduğu belirtilmektedir.

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNE SEVKİ İSTENDİ

CMK''nın 74. maddesi uyarınca Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde gözlem altına alınması hususunda Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği''nden talepte bulunulmuştur.

SAHİLİN ORTASINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Bir otomobilin içinden kaydedilen videoda, bir çiftin yanlarında bulunan vatandaşlara ve yoldan geçen araçlara aldırış etmeden yol ortasında cinsel ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

İlgili Haberler