Bu hafta 6 film gösterimde

Bu hafta 6 film gösterimde
Sinema salonlarında bu hafta altı film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: Evlat Olsa Sevilmez, Aşkın Gönül Yazısı, Kahran, Yang'dan Sonra, Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi, Zir-i Cin. İyi seyirler...

Evlat Olsa Sevilmez

Samet oldukça saf, 30 yaşlarında bir gençtir. Annesi Gülgün ile yaşayan Samet''in hayatı bir gün annesinin rahatsızlanması sonucu değişir. Gülgün ölümcül bir yakalanmıştır ve "Kalk ekmek al gel" bile demediği Samet''ten evlenmesini ister. Samet ise evlenmek bir yana, fark edilse çoğalmaması için kampanya başlatılacak bir türdür. Kızlarla nasıl konuşacağını bilmediği gibi hareketleriyle tehlike oluşturan bir potansiyeldedir.

Yönetmen: Cüneyt İnay

Oyuncular: Zekeriya Akman, Günay Karacaoğlu, Sadi Celil Cengiz ile Burcu Altın

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

//////////////////////

Aşkın Gönül Yazısı

Genç bir adam olan Tunç, Hollanda''dan ülkesine gelir ve çocukluğundan beri tanıdığı Necmi abisinin yanına gider. Necmi abisi ile eski günleri yad eden Tunç, orada çalışan Gönül ile tanışır, başta olumsuz tepki alır. Ancak zaman geçtikçe Tunç''un sevgisine inanan Gönül, Tunç''un sevgisine karşılık verir. Başlarda her şey yolunda gider ancak Tunç''un Gönül''den sakladığı sırlar ortaya çıktıkça olaylar gelişir.

Yönetmen: Umut Ertek

Oyuncular: Melis Tüzüngüç, Güntuğ Yardımcı, Sebahat Kumaş ile Hüseyin Elmalıpınar

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Kahran

Ücra bir Anadolu kasabasına gidecek olan Mert, ücretsiz konaklayabileceği bir yer arar. Bir uygulama sayesinde iki kızın yanında kalacak yer bulan Mert, kızların dağ evine gittikten bir süre sonra tuzağa düştüğünü anlar. Mert''i öldürüp bir yere saklayan çete üyeleri, cesedi gömmek için geri döndüklerinde Mert''in cesedini bulamazlar. Kaçmaya hazırlanan çete üyeleri, ormanda hiç de yalnız olmadıklarını fark ederler. Kahran cinleri oradadır.

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş

Oyuncular: Hande Göktepe, Emre Kumuk, Yakup Sevda ile Hilal Yazıcı

Dağıtım: TME Films

//////////////////////

Yang''dan Sonra

Yang''dan Sonra, robotların bebek bakıcısı olarak satın alındığı bir dünyada geçiyor. Kızının çok sevdiği refakatçisi Android Yang bozulduğunda, baba Jake onu tamir etmenin yollarını aramaya başlar. Jake bu süreç boyunca hızla geçip giden hayatını gözden geçirir, farkına varmadan uzaklaştığı eşi ve kızıyla yeniden bağ kurar. Yas, aile, kaybetme, hafıza, doğa, duygular ve kabullenmeye dair bir film.

Yönetmen: Kogonada

Oyuncular: Colin Farrell, Jodie Turner Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja ile Justin H. Min

Dağıtım: Başka Sinema

//////////////////////

Minyonlar 2: Gru''nun Yükselişi

Gru, 1970''lerin ortasında banliyöde büyümüştür. Kötü 6 olarak bilinen gruba katılabilecek kadar kötü olma planları yapmıştır. Kargaşa yaratan Minyonlar''ın desteğini alır. Minyonlar, Gru''yla birlikte sığınaklarını yapmak üzere yeteneklerini kullanırlar. Kötü 6''nın liderleri Wild Knuckles görevden atıldığında Gru, üye olmak için görüşme yapar. Görüşme iyi gitmeyince kendini en kötülerin düşmanı olarak bulur.

Yönetmen: Kyle Balda

Seslendirenler: Steve Carell, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh ile Lucy Lawless

Dağıtım: UIP Filmcilik

//////////////////////

Zir-i Cin

Defne, İstanbul''da yaşayan cesur bir gazetecidir. Ekip arkadaşlarıyla İstanbul''a dönerken yolun kenarındaki bir tabela dikkatini çeker. Bu tabela onu istemsizce köye sürükler. Köye girdikleri andan itibaren çok garip olaylar başlar, giderek korkunç hale dönüşür. Defne ve arkadaşları bu durumdan kurtulmak için çeşitli çözümler bulmaya çalışsalar da köyde yaşayan varlıklar olayları gittikçe acımasızlaştıracaklardır.

Yönetmen: Hakan Yusufoğulları ile Mesut Erbaş

Oyuncular: Defne Çoban, Ogan Şenyolcu, Mohamad Ahmad ile Aleyna Sude Kahraman

Dağıtım: CJ Entertainment