Didim'de CHP'li belediye başkanına saldırıda yeni gelişme

Didim'de CHP'li belediye başkanına saldırıda yeni gelişme
Aydın'ın Didim ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay beyzbol sopalı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 7 şüpheliden mühürlenen otelin sahibi olduğu belirtilen müteahhit Ahmet Orak, polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Adliye sevk edilen diğer 6 şüpheliden 3'ü ise tutuklandı.

Aydın''ın Didim ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut''a beyzbol sopalı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 7 şüpheliden mühürlenen otelin sahibi olduğu belirtilen müteahhit Ahmet Orak, polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI 

Adliye sevk edilen diğer 6 şüpheliden müteahhit Ahmet Orak''ın oğlu İhsan Orak, ağabeyi Mahmut Orak ve Yusuf Caner Özbek tutuklanırken, Fatih Ö. yurt dışı yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer şüpheliler Milli Beka Hareket Didim Şube Başkanı Ali S. ile Bilal D., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.



''TACİZ VE TECAVÜZ MESELESİNİ ÜZERİMİZE ATMAYA ÇALIŞTILAR''

Belediye Başkanı Atabay, dün yaptığı açıklamada, mühürlenen otelle ilgili dava süreci devam ederken Ahmet O.''nun bir otel çıkışında Hadi Ö. ve Süleyman Ö. kardeşler ile görüntülendiğine dikkati çekerek, kendisinin internet medyası üzerinden karalanmaya çalışıldığını belirtti.

Hakkında daha önce de bazı asılsız iddiaların ortaya atıldığını savunan Belediye Başkanı Atabay, "Taciz ve tecavüz meselesini üzerimize atmaya çalıştılar. Bizi halkın arasında itibarsızlaştırmaya küçük düşürmeye uğraştılar. Hadi Ö ve Süleyman Ö. kardeşlerle çok büyük bir komplo kuruyorlar. Didim halkı buna itibar etmedi, yanımızda durdu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler