Eski defterleri açılan Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ahmet Hakan'a hakaretler etti. Eski defterleri ilk olarak Ali Koç canlı yayında açmıştı

Eski defterleri açılan Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ahmet Hakan'a hakaretler etti. Eski defterleri ilk olarak Ali Koç canlı yayında açmıştı
Rasim Ozan Kütahyalı kendisiyle ilgili eski defterleri açarak FETÖ dönemini hatırlatan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sosyal medya hesabı üzerinden hakaretlerle dolu bir yanıt verdi.

Bugün kaleme aldığı köşesinde Rasim Ozan Kütahyalı''nın sözlerine tepki gösteren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, devletin Kütahyalı''yı kenara çekmesi gerektiğini ifade ederek, "FETÖ zamanı ''Tutuklanacak'' diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver" diye yazdı.

RASİM OZAN HAKARETLERLE CEVAP VERDİ

Ahmet Hakan''ın köşe yazısına Twitter hesabından yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı ise şunları söyledi:

“Ahmetçim tüm karakterini ve haysiyetini bitirdiğimi düşünüyorsun. Seni en yakınların gözünde bile bir ‘yaşayan ceset’, ‘şerefini satmış kalem’ haline getirdiğime inanıyorsun. O yüzden bana kinini anlıyor ve hoşgörüyorum. Ama bunları kendine sen yaptın kardeşim. Suçluyu aynada ara” 

Rasim Ozan Kütahyalı Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı olan Ahmet Hakan''a hakaretlerle yanıt verirken, olaylar bu seviyeye nasıl geldi:

SEN KİMSİN Kİ DEVLET SENİN RİCANLA HAREKET ETSİN?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un canlı yayında kendisine yönelik sözleri sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çıkışlarla gündemi meşgul etmeye devam eden Rasim Ozan Kütahyalı, bazı gazetecilerin kendisinden ricacı olduğunu öne sürerek tutuklanmalarını engellediğini iddia etmişti. Kütahyalı''nın bu çıkışlarını bugün Hürriyet''te kaleme aldığı köşesinde değerlendiren Ahmet Hakan, şu satırları yazdı:

"FETÖ zamanıydı. Her ekrana çıktığında FETÖ’cü savcılarla yakınlığına güvenerek benim için “Tutuklanacak... Tutuklanacak...” diye bağırırdı. Sadece benim için değil, birçok kişi için yapardı bunu. Hiç utanmazdı. Hiç arlanmazdı. Aradan yıllar geçti. Nasıl olduysa oldu, bu şahıs kendini kurtardı. Ve hâlâ ekranlarda. Ve hâlâ aynı havalarda. Bugün de ekranlara çıkıp... “Devlet falancayı tutuklayacaktı, ben ve karım devreye girdik, devletten rica ettik, devlet de bizi kırmadı, kendisini kurtardık” diyor, diyebiliyor. FETÖ egemenken... “Tutuklanacak, tutuklanacak” diye haykırırdı. FETÖ egemen değilken... “Tutuklanacaktı, ben kurtardım” diye haykırıyor. - BİR: FETÖ zamanı “Tutuklanacak” diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver. - İKİ: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver."

ALİ KOÇ: İNŞALLAH, ALLAH SENİN GİBİLERİ BASINDAN TEMİZLER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise geçtiğimiz hafta katıldığı Beyaz TV yayınında, Kütahyalı''ya "İnşallah Allah basından da senin gibileri temizler" demişti. Koç ile Kütahyalı arasında gerilimli anlara sahne olan programda ayrıca Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı''ya yönelik şu sözleri sarf etmişti:

"Aziz Yıldırım''ın adını ağzına alırken besmele çekeceksinSen Zekeriya Öz''ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden olduKul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek. Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım''ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın" diyen Ali Koç, ayrıca, "Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Bu işin medya ayağının en büyük sözcüsü sendin. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ''yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin!

İlgili Haberler