Hollywood yıldızı Sharon Stone'un büyük acısı

Hollywood yıldızı Sharon Stone'un büyük acısı
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, yaptığı son paylaşımda vaftiz annesi olduğu 11 aylık yeğeni River William’ın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Hollywood''un yıldız ismi Sharon Stone, yaptığı son paylaşımda yeğeni ve vaftiz oğlu olan River Stone''un vefat ettiğini açıkladı.

63 yaşındaki Stone, “River William Stone 8 Eylül 2020-30 Ağustos 2021” notunu düştüğü River’ın görüntülerinden oluşan bir video da paylaştı.

Stone''un, paylaştığı videoda, ünlü müzisyen Eric Clapton''ın, küçük bir çocukken gökdelenden düşerek ölen oğlu için yazdığı Tears In Heaven (Cennette Gözyaşları) isimli şarkıyı tercih etmesi de dikkat çekti.

TAKİPÇİLERİ TAZİYE MESAJI YAĞDIRDI

Stone''un bu acı duyurusuna takipçilerinden çok sayıda taziye dileği geldi. Amerikalı oyuncu Sean Hayes, Stone''un paylaşımına "Burada gözyaşları içinde oturuyorum. Çok üzgünüm Sharon. Ne güzel bir çocuk. Sana ve ailene tüm sevgimi gönderiyorum" diye yazdı. 

DUA İSTEMİŞTİ

Stone, birkaç gün önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden dua istemişti. Ünlü yıldız, "Lütfen onun için dua edin, bir mucizeye ihtiyacımız var!" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler