İBB Sözcüsü Ongun gece gelen zamları görmeyen iktidar medyasını fena yakaladı

İBB Sözcüsü Ongun gece gelen zamları görmeyen iktidar medyasını fena yakaladı
Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yapılan zamların ardından, İBB Sözcüsü Murat Ongun, Sabah Gazetesi’nin “İBB suya 6. Kez zam istedi Cumhur ittifakı yine önledi” başlıklı haberini hatırlattı. Ongun,  “Bu manşet Sabah Gazetesi ve İstanbul’un muhalefet partisinin gerçek yüzünün resmidir.” dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun gece gelen zamları görmeyen iktidar medyasını fena yakaladı: Bu manşet Sabah Gazetesi'nin gerçek yüzünü

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yapılan zamların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

1 Temmuz’dan itibarıyla geçerli olmak üzere; elektrik fiyatlarına yüzde 15, doğalgaz fiyatlarına konut tüketimi için yüzde 12, sanayi ve elektrik üretim amaçlı santrallerinin tarifesinde ise yüzde 20 zam yapıldı.

Zam kararlarının açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ongun, Sabah Gazetesi’nin “İBB suya 6. Kez zam istedi Cumhur ittifakı yine önledi” başlıklı haberini hatırlatarak “Bu gece yarısı %15 elektrik zammından sonra %12-20 doğalgaz zammı geldi. Bu manşet Sabah Gazetesi ve İstanbul’un muhalefet partisinin gerçek yüzünün resmidir.” ifadelerini kullandı.