Ölen kadın cenaze töreninde tabuttan fırladı

Ölen kadın cenaze töreninde tabuttan fırladı
İngiltere'de  ölen kadın için kocası cenaze töreni düzenledi. Tabut, açılan çukura sığmayınca görevliler devreye girdi ve çukuru genişletmeye başladılar. Kadın tabutun içinde açılan çukura düşünce cenaze törenine katılan 200 kişi büyük şok geçirdi. 

200 kişinin çığlık sesleri mezarlıkta yankılandı

Milliyet''in haberine göre, İngiltere’de yaşayan 53 yaşındaki Elaine McGuire, geçirdiği rahatsızlık sonucu doktorların tüm madahalesine rağmen hayatını kaybetti. 60 yaşındaki eşi Vincent McGuire hayat arkadaşı için muhteşem bir cenaze töreni hazırlamak için kolları sıvadı.

Ünlü bir cenaze töreni işi düzenleyen şirketle anlaştı. Eşinin cenazesi Stockport''a bağlı Cheadle''daki Mill Lane Mezarlığı''na defnedilecekti. Yaklaşık 200 kişi Elaine McGuire''yi son yolculuğunu uğurlamak için biraraya geldiler.

Elaine McGuire''in cansız bedeni bir tabut içindeydi. Mezarlıkta Elaine için kazılmış derin çukura tabut yerleştirilecekti. Ancak bir anda korkunç bir görüntü ortaya çıktı. Elaine McGuire''in tabutu yere indirilirken çukurun dar olması nedeniyle sıkıştı. 

Yaşanan bu problem karşısında mezarlık görevlilerinden biri çukurun içine atladı ve tabutu çukura sığdırmaya çalıştı. Bu sırada ölen kadın bedeni tabuttan çıktı. Mezarlık görevlileri bir yandan Elaine McGuire''in kafasını tabutun içine sığdırmaya çalışıyor, diğer yandan ise tabutun rahatlıkla yerleştirilmesi için dar çukur genişletiliyordu. 

Karısının cenaze törenindeki bu korkunç görüntü Vincent McGuire''i şoke etmişti. Büyük bir öfke nöbeti geçiren McGuire''i arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyordu. 

"UTANÇ VERECİ DURUM"

Elaine McGuire''in 80 yaşındaki annesi ise törende yaşanan skandal anları, "Korkunçtu. Şu ana kadar yaşadığım en kötü deneyimdi bu. Televizyonda bir komedi filmi izlemek gibiydi. Her şey trajikomikti" sözleriyle anlattı. Öfkeli koca Vincent McGuire ise gazetecilere şu sözleri söyledi: "Onu bu şekilde görmek şok edici ve utanç vericiydi."

Yaşadıklarından ötürü geceleri hâlâ uyuyamadığını söyleyen Vincent McGuire, gazetecilere "Elaine''e en iyi vedayı yapmak istedim ama her şey çöp oldu. Eğer çocuklarım olmasaydı töreni en baştan düzenlemek için yeniden uğraşırdım. Ancak ailem bunu yapmamı istemiyor" dedi. 

Konuyla ilgili yetkililere şikâyette bulunan Vincent McGuire bugünlerde Kane Cenaze Servisi''ne ödediği 2 bin 35 sterlini geri almaya çalışıyor. Söz konusu cenaze şirketi ise haklarında yapılan yasal işlemden haberdar olmadıklarını söylüyor.

Alacağı bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını söyleyen Vincent McGuire ise "Para önemli değil. Zaten elimize geçecek bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacağım. Kimseden merhamet istemiyorum" diye konuştu.

 

İlgili Haberler