İtalya'ya Türkiye maçı öncesi sakatlık şoku

İtalya'ya Türkiye maçı öncesi sakatlık şoku
Euro 2020'nin açılış maçında yarın Türkiye ile karşılaşacak olan İtalya'da sakatlık şoku yaşanıyor. Barcelona’ya transferi gündemde olan Lorenzo Pellegrini, İtalya Milli Takımı’nın dün geceki antrenmanında sakatlandı. Pellegrini'nin yerine Gaetano Castrovilli'yi almak için UEFA'ya başvuruldu.

Hürriyet''te yer alan habere göre, İtalya, antrenmanda sakatlanan Lorenzo Pellegrini''nin yerine Gaetano Castrovilli''nin kafileye dahil edilmesi için başvuru yapıldığını açıkladı

FEDERASYON AÇIKLADI

Yapılan resmi açıklamada, "İtalya Futbol Federasyonu, dünkü antrenmanda sakatlık yaşayan Lorenzo Pellegrini''nin yerine oyuncu dahil edilebilmesi için UEFA''ya başvuruda bulunmuştur. Lorenzo Pellegrini''nin yerine Gaetano Castrovilli kadroya alınacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Tedavi için bugün bir dizi tetkikten geçecek olan Lorenzo Pellegrini''nin Roma''ya seyahat eden kafilede yer almayacağı kaydedildi.

BİR SÜREDİR SAKATLIKLA BOĞUŞUYORDU

24 yaşındaki oyuncu, turnuva öncesi sakatlığı nedeniyle zorlu bir süreç geçirmesine rağmen teknik direktör Roberto Mancini tarafından 26 kişilik kadroya alınmıştı.

Lorenzo Pellegrini bu sezon süre aldığı 47 resmi maçta 11 gol ve 9 asist üretti.