Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Rasim Öztekin'in vefatını 5 gün önceden bildi. Kassandra kan ter içinde uyanıp 4 olayı bildi 

Rasim Öztekin'in vefatını 5 gün önceden bildi. Kassandra kan ter içinde uyanıp 4 olayı bildi 

Öngörülerinin hepsi çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, son yazısında "Türkiye''ye mal olmuş bir sanatçının da hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra, "O sanatçımızın kaybı da herkesi derinden etkileyecek. Ama o kişinin güzel günler geçirdiğini de belirtmeden geçemeyeceğim" demişti. Bu yazısının üzerinden 5 gün geçmeden, Rasim Öztekin hayatını kaybetti.

Aynı yazısında Kassandra "Türkiye''de korona virüsün bıçak gibi kesileceğini düşünmek imkansız. Her ne kadar kısıtlamalar kısmen de olsa kaldırılsa, bu geri gelmeyeceği anlamı taşımasın. Futbolseverler seyircili maç için bastırıyor. Ama bunun da bu sene için zor bir olasılık olduğunu görüyorum" diye yazmıştı. 

Bu yazıyı 5 gün önce kaleme alan Kassandra yine haklı çıktı. Bazı şehirlerde kalkan kısıtlamaların tekrar gündeme gelmesi konuşuluyor. Seyircili futbol maçlarının oynanması gündemi bile getirilmiyor. Dolar bugün 7.62 seviyelerinde 5 gün önce ise 7.42''ydi.  Kassandra kaleme aldıktan sonra İstanbul barajlarından da doluluk oranı bugün itibarıyla 60.37 olarak ölçüldü. Yurt içi ve dışındaki depremleri bilmesi "Sen insan mısın?" yorumlarına neden oldu.

Yazarın Diğer Yazıları