Fatih Portakal'dan Korkmaz Karaca hakkında büyük iddia

Fatih Portakal'dan Korkmaz Karaca hakkında büyük iddia
FOX TV eski Anahaber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal’ın Sedat Peker’in, Korkmaz Karaca ve Deniz Baykal iddialarıyla ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu…

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla aranan Sedat Peker’in Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi Korkmaz Karaca ve Deniz Baykal ile ilgili iddiaları tartışılmaya devam ediyor.

FOX TV eski Anahaber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal Peker’in bu iddialarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımlarda bulundu.

"ÜLKE SİYASETEN DİPLERDE"

Portakal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Deniz Baykal ne diyecek merak ediyorum? Korkmaz Karaca denilen kisi ne savunma yapacak onu da merak ediyorum? Soylu ne demiyecek onu zaten merak etmiyorum? Erdoğan’in da sanki haberi var gibi anladim iddialardan, “O, bir şey der mi?” merak ediyorum. Ülke siyaseten diplerde!!!

Korkmaz Karaca kimdir diye merak ettim. Kendi internet sitesinde Özgeçmişini okudum. Sayfanin altinda bu söz yer alıyor! Düşündürücü” ifadelerini kullandı. 

Korkmaz Karaca''nın paylaşımında; "Malına cömert sırrına cimri ol. Mal veren aziz, sır veren zelil olur." sözü yer alıyor...

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler