Uzmanlar tüm uygulamaları tek tek açıkladı. Yaşlanmak artık tarih oluyor

Uzmanlar tüm uygulamaları tek tek açıkladı. Yaşlanmak artık tarih oluyor
Uzmanlar yaşlanmayı önleyecek uygulamaları açıkladı. Ciltte meydana gelen değişiklikler yaşlanmaya bağlı olsa da bazı dış etkenler bu değişiklikleri daha belirgin hale getirebildiği vurgulandı.

tv100’ün haberine göre;  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, sağlıklı ve güzel yaş almak için yapılabilecekleri açıkladı.

DUDAK BÖLGESİNE YAPILABİLECEK UYGULAMALAR

Yüz şekline uygun dolgun ve şekilli dudaklar görünüme genç bir etki sağlayacağı vurgulandı. Günümüzde bu soruna yönelik uygulanan işlem ise dudak dolgusu olduğu bildirildi. Dudaklara hacim kazandırırken dudak bölgesinde oluşan kırışıklıklarında önüne geçilebileceği ifade edildi.

YÜZ VE BOYUN BÖLGESİNE YAPILABİLECEK UYGULAMALAR

Sıklıkla karşılaşılan sorunlar ise; yağlanma, sarkma, kırışıklıktır. Yüz ve boyun genel olarak kişilerin en sık şikayeti olan bölgedir. Klasik yöntemin aksine Trinity lift uygulamasında birçok yöntem bir arada sunuluyor. Endoskopik yüz germe işlemiyle geç ve orta yaşlı hastalara kolaylıkla uygulama yapılabiliyor.

KAŞ KALDIRMAK İÇİN YAPILABİLECEK UYGULAMALAR

Kişinin istek ve ihtiyacına göre uygulanacak yöntem belirlenir ve işlem gerçekleştirilir. Yapılacak uygulama ile kaş düşüklüğü sorunu giderilir ve alın bölgesinin de görünümü iyileşir.

Kaş kaldırma uygulamaları genellikle kaş düşüklüğünün sebep olduğu görme kaybı ve asimetrik görüntüden rahatsız olan kişilere yapılmaktadır. Günümüzde tercih edilen yöntemler ise Bella Eyes, Trinity lift ve botokstur.

GÖZ KAPAĞINA YAPILABİLECEK UYGULAMALAR

Göz kapağı sarkmaları kişilerin görme ve yaşam kalitelerini oldukça düşürmektedir. Sadece görünüm olarak değil sağlığı da tehdit ettiği için yapılabilecek işlemler ile önüne geçmek mümkündür. Tercih edilen işlem ise blefaroplasti olarak bilinen göz kapağı germe operasyonu ve Bella Eyes işlemidir. İşlem sonrası kişilerin göz çevresi daha genç bir görünüme de sahip olur.

İlgili Haberler