Erkeklerle ilgili çarpıcı cinsellik araştırması. Yüksek ölüm riski onları teğet geçiyor

Erkeklerle ilgili çarpıcı cinsellik araştırması. Yüksek ölüm riski onları teğet geçiyor
Belçika'da erkekler üzerinde çarpıcı bir araştırmaya göre; "İktidarsızlık ve sabah ereksiyonu yaşayamamak yüksek ölüm riski ile bağlantılı" açıklaması yapıldı.

Haberler.com''un haberine göre; Bilim insanları, sağlık hakkında ilginç tespitlerde bulunmaya devam ediyor. Belçika''da erkeklerle ilgili yapılan son araştırma ise büyük bir yankı uyandırdı.

Belçika''da erkekler üzerinde çarpıcı bir araştırma gerçekleştirildi. Araştırmaya göre sabahları ereksiyon halinde uyanan erkeklerin kalp krizine yakalanma risklerinin çok daha az olduğu tespit edildi. Araştırmayı yürüten Dr. Leen Antonio, "İktidarsızlık ve sabah ereksiyonu yaşayamamak yüksek ölüm riski ile bağlantılı" dedi.

KALP HASTALIKLARINA DAHA AZ YAKALANIYORLAR

Leuven Katolik Üniversitesi''nde yapılan araştırmada sabah cinsel organı sertleşmiş bir şekilde uyanan erkeklerin kalp krizi ve kalp sağlığı sorunları yaşama riskinin daha düşük olduğu ortaya çıktı.

YÜKSEK ÖLÜM RİSKİ İLE BAĞLANTILI

Araştırmayı yürüten Dr. Leen Antonio, "İktidarsızlık ve sabah ereksiyonu yaşayamamak yüksek ölüm riski ile bağlantılı" dedi. Uzmanlar sabah erekte halde bir cinsel organa sahip olan erkeklerin kalp krizi ya da kalp rahatsızlıklarını yaşama riskinin yüzde 22 daha düşük olduğunu da duyurdu.

"DAMARLARIN DOĞRU ÇALIŞMADIĞINI GÖSTERİYOR"

Araştırmaya orta yaşlı ve yaşlı 1800 erkek katılırken bir anket düzenlendi. Araştırmayı İngiliz medyasına değerlendiren Dr. Geoff Hackett ise, "Sabah ereksiyonunu kaybetmek damarların ve kalbin doğru çalışmadığını gösteren bir işarettir" dedi. Uzmanlar ayrıca gece saatlerinde erekte olmanın da kan dolaşım sisteminin iyi çalıştığına bir işaret olduğuna dikkat çekti.

İlgili Haberler