1.5 yılda yüzde 200'den fazla kazandırdı! Dolar ve altının pabucunu dama attı

1.5 yılda yüzde 200'den fazla kazandırdı! Dolar ve altının pabucunu dama attı
Son şampiyon Medipol Başakşehir'i 2-0 deviren Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Galatasaray sadece 1.5 yıl içinde 4 milyon euro bonservis bedeliyle aldığı Marcao'yu satmaya hazırlanıyor. Roma'nın yöneticileri, Galatasaray'a b12 milyon euroluk bir paket sundu. Galatasaray 15 milyon Euro'da ısrar ediyor. Ne altın ne de döviz yatırımcısına bu kadar kazandırabildi.

Süper Lig'de sezonuna 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Şampiyonluk mücadelesi için kadrosuna takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılı ekipte yeni transferler kadar gidecek isimler de konuşuluyor. Bu isimlerin başında başarılı savunmacı Marcao geliyor. 24 yaşındaki stoper ile İtalyan devi Roma'nın yakından ilgilendiği biliniyor.

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Roma'nın Marcao için sarı-kırmızılılara yaptığı teklifi yükselttiğini ve taraflar arasında pazarlıkların sürdüğünü açıklamıştı. Küçük, Serie A ekiplerinden Roma'nın Marcao için Galatasaray'a resmi teklif sunduğu ve bu transferde ısrarlı olduğunu aktarmıştı. Ali Naci Küçük ayrıca sarı-kırmızılı yönetimin Brezilyalı futbolcu için en az 15 milyon euro talep ettiği bilgisini vermişti.

ÖZEL UÇAKLA GELDİLER 

İtalyan kulübü, Galatasaray'a 13 milyon euroluk teklif yapmış ve hafta başında özel uçak kiralayarak İstanbul'a gelerek sarı kırmızılılara bonuslarla birlikte 12 milyon euroluk bir paket sunmuştu. Galatasaray'ın yanıtı net olmuştu. 'Bonuslar dışında 15 milyon euro verirseniz Marcao'nun transferine onay veririz' denildi. 

Ancak bu kez Roma, Galatasaray'ı ikna etmek adına teklifin 13 milyon euroya çıkardı. Eğer Roma, 15 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederse Brezilyalı stoper, İtalya'nın yolunu tutacak. Galatasaray sadece 1.5 yıl içinde 4 milyon euro bonservis bedeliyle aldığı Marcao'yu 15 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'ya satacak.

TERİM'DEN YEŞİL IŞIK 

Fatih Terim, Roma'ya transferi gündemde olan Marcao ile ilgili olarak Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte, "Eğer Galatasaray'ın ekonomisine, gidişatına katkıda bulunacaksa, fertlerin önemi yok. Benim de mukavelemden, bonservisimden Galatasaray'a bir fayda gelecekse, ben de giderim" şeklinde konuştu.