10 günde tek tek koronadan öldüler. Annesi, ablası, baldızı ve amcasının oğlu

10 günde tek tek koronadan öldüler. Annesi, ablası, baldızı ve amcasının oğlu
Türkiye Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, 10 gün içerisinde annesi, ablası, baldızı ve amcasının oğlu korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye Düşünce Kulübü Derneği Genel Başkanı Ercan Yakut'un, yaklaşık 20 gün önce annesi, babası, ablası, ağabeyi, kardeşi, baldızı ve kuzeninin korona virüs testi pozitif çıktı.

Hastalığı ağır geçiren Ercan Yakut'un annesi Zümrete Yakut, ablası Aslı Yakut, baldızı Leman Sezer ve amcasının oğlu Abdüsselam Akbaş, 10 gün içerisinde hayatını kaybetti. Ercan Yakut, kısa zaman içerisinde 4 yakınını da toprağa verdi. Annesi ve ablasını kendi elleriyle mezara koyduğunu belirten Yakut, "Onlarla ahirette buluşacağız" dedi.

Yaklaşık 20 gün önce anne ve babasının rahatsızlandığını belirten Ercan Yakut, "Annem ve babam evde rahatsızlandıktan sonra özel bir hastaneye getirdik. Birkaç saat sonra annemin pozitif olduğu ortaya çıktı. Bir gün sonra da serumla evde müdahalede bulundular.
Ondan sonra annem ve ablamı durumu kötüleşince hastaneye yatırdık.
Pazar günü ablamı, çarşamba günü de annemi kaybettik.
Abim, kardeşim ve babam da burada yatıyorlardı ve sağlıklı bir şekilde iyileştiler.
Baldızım ve amca oğlum da Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördükleri sırada hayatını kaybetti. Böyle kötü bir dönem yaşadık.
10 günde 4 cenazemiz oldu. Sevdiklerimizi kaybetmemek için dikkat etmemiz gerekiyor. Sevdiklerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Böyle bir zamanda onlardan uzak duracağız.
Telefonla birbirimizi arayarak teselli etmemiz gerekiyor"
diye konuştu.