Yasemin Yürük’ten Hepsi açıklaması! 10 yıl sonra geri döndü 

Yasemin Yürük’ten Hepsi açıklaması! 10 yıl sonra geri döndü 
Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, 10 yıl aradan sonra müziğe geri döndü. Müziğe dönüş hikayesini anlatan Yürük, Hepsi grubunun yeniden bir araya gelip gelmeyeceği sorusunu da cevapladı. 

Müzik sektörüne bir dönem damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden olan Yasemin Yürük, 10 yıl aradan sonra ‘Düştüm Gülüşüne’ isimli şarkı ile müziğe döndü. 

Yürük, müziğe geri dönme kararını nasıl aldığını şöyle anlattı: “Aklımda hiç şarkı yapmak yoktu. Sonra Yasemin (Şefik) beni gaza getirdi. ‘Hadi Selami’nin (Bilgiç) şarkısı var sen söyle’ dedi. ‘10 yıldır şarkı söylemiyorum. Nasıl söyleyeceğim’ derken bir anda kendimi stüdyoda buldum. Demo’yu okudum, iş bitti. Biraz hızlı oldu” 

"KENDİMİ YALNIZ HİSSETTİM"

Yasemin Yürük, yeniden müzik çalışmalarına başladığını dönemde kendisini yalnız hissettiğini söyledi. Hepsi grubundan ayrı ilk kez müzik çalışması yaptığını belirten Yürük, “İlk defa hayatımda kızlar yoktu. Kendimi bu yüzden çok yalnız hissettim. Biz sahnede bir bakışımızdan, gözümüzden ne yapmamız gerektiğini anlardık. O yüzden onlarsız bir şeyler yapmaya yeni alışıyorum" dedi.

"HEPSİ DESTEK OLDU"

Yürük, eski grup üyelerinden destek aldığını da söyledi: “Gülçin benimle çok ilgilendi. Böyle bir şey yaptığımı duyunca çok heyecanlandı. Diğer kızlarda sevindi ama onlar biraz çoluk çocuğa karıştığı için çok etkilenmediler. Bütün kızlar çok destek oldu.”

"BİR ARAYA GELMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

İzel-Çelik-Ercan''ın yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yürük, “Hepsi grubu olarak sizden böyle bir hareket gelir mi?” sorusuna “Biz birleşemeyiz artık, imkânsız! Herkesin hayat akışı başka bir noktada. Kızların çocukları var. Gülçin devam ediyor ama bir araya gelmem mümkün değil” diye yanıt verdi.
 
 

İlgili Haberler