104 yıllık dev iflas etti!

104 yıllık dev iflas etti!
İflas haberleri gündeme peş peşe bomba gibi düşmeye başladı. Ataç Grubu'ndan bir hafta sonra bu kez de 104 yıllık giyim firması Atalar Giyim iflas etti.

104 yıllık giyim firması Atalar Giyim iflas etti.

35 MAĞAZASI BULUNUYORDU

Şirket geçen yıl ağustos ayında İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne iflas erteleme talebinde bulunmuştu. 1912 yılında temeli atılan Atalar Giyim’in Türkiye çapında 35 mağazası vardı. 

1 HAFTA ARAYLA 2'İNCİ DEV...

Geçen hafta Antalya 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, bir dönem Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu'nun iflasına karar verdi.

İFLAS ERTELEYEN ERTELEYENE

Öte yandan Bebek ve çocuk ürünleri üretimi firmalarından Aziz Bebe Tekstil Giyim ve Tic. A.Ş., Ankaralı Turyapı İnşaat Taahhüt Ticaret San AŞ. ve Göldağ İnşaat Sanayi şirketi, şekerleme üretimi yapan Gumi Gıda San. Ve Tic. A.Ş, müteahhitlik sektörü firmalarından Tuncay İnşaat Sanayi ve Turizm İşletmeleri A.Ş., Eyüboğlu Gruba bağlı 4 şirket, Ömer Okutan Beton San. ve Ticaret A.Ş. ile Okutan Yapı İnşaat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Gaziantep’de üretim yapan Akteks Akrilik İplik San.ve Tic. A.Ş. de iflas erteleme istemişti. Şubat ayında ise Aynes Gıda iflas erteleme istedi.