14. Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı

14. Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı
Konuk ülkenin Fransa, Onur Konuğu yazarların Jean Christophe Grange ve Gülten Dayıoğlu olduğu 14. Ankara Kitap Fuarı, 8 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek. Fuar boyunca Fransız edebiyatı ve kültürü hakkında çeşitli konferans ve paneller düzenlenecek.

Söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin olduğu binden fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak 14. Ankara Kitap Fuarı açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Fransa Büyükelçiliği ve Eylül Fuarcılık iş birliğiyle ATO Congresium'da düzenlenen 14. Ankara Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı.

FUARDA BİNDEN FAZLA ETKİNLİK YAPILACAK

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleşti.

Fuarda 10 gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu, binden fazla etkinlik yapılacak.

Sahafların da bulunacağı fuarın bu seneki konuk ülkesi Fransa olacak.

Fuar boyunca Fransız edebiyatı ve kültürü hakkında çeşitli konferans ve paneller düzenlenecek. Fransız yazarlar Jean Christophe Grange, Jean Paul Mongin, Brigitte Labbe'in yanı sıra İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Murathan Mungan, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gupse Özay ve daha birçok yazar imza ve söyleşi programları düzenleyecek.

Fuar her gün 10.00 - 20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.