15 Temmuz Gazisi Eryılmaz’dan Bahçeli’ye tepki

15 Temmuz Gazisi Eryılmaz’dan Bahçeli’ye tepki
İYİ Parti kurucusu 15 Temmuz Gazisi Fatih Eryılmaz’dan, Devlet Bahçeli’ye çok sert tepki geldi. Eryılmaz, “Bahçeli FETÖ kumpasına uğrayan vatansever subaylara bir randevuyu bile çok görmüştür” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli’nin 100 bin imza veren vatandaşlara yönelik FETÖ’cü imasında bulunmasına tepkiler devam ediyor.

15 Temmuz’un ilk gazilerinden biri olan emekli emniyet amiri ve İYİ Parti kurucusu Fatih Eryılmaz, yayınladığı açıklama ile Bahçeli’ye çok sert tepki gösterdi.

Ergenekon ve Balyoz süreçlerini hatırlatan Eryılmaz, o dönem Bahçeli’nin hiçbir mağdur aileye randevu bile vermediğine dikkat çekti.

Eryılmaz’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

İşte 15 Temmuz Gazisi Eryılmaz’ın açıklaması:

“100.000 imza verecek seçmeni töhmet altıda bırakan Devlet Bahçeli, FETÖ Balyoz kumpasıyla Vatansever subayları zindanlara attığında bırakın TSK’ya sahip çıkmayı vatansever subayların eşlerine bir randevuyu dahi neden vermedi.

D.Bahçeli C. Başkanlığı için imza verecek seçmene gözdağı vermeye çalışmak yerine Kasım 2015 seçimlerinde parti müşahitlerinin kim olduğunu açıklasa kamuoyunda bu konuda aydınlanır. 14 Nisan 2017 tarihinde; ‘Bizim partimizin içinde Fethullah Gülen Hareketi'yle ilişkili olanları biliyorum. Hala parti içinde görevli isimler var. Fakat bu isimleri söyleyemem. Bakalım ileriki aşamada neler olacak onu bilemiyorum. Bunlar içinde milletvekili de var başkası da var.’ açıklaması yapan Sayın Devlet Bahçeli’den biz bu isimleri açıklamasını beklerken, bu isimleri açıklamadan Cumhurbaşkanlığı için imza verecek olan seçmenleri töhmet altında bırakmaya yönelik temelsiz açıklamalarda bulunmuştur. FETÖ ile mücadele milli bir meseledir ve bu şekilde sulandırılması en çok FETÖ’nün işine yarar.

15 Temmuz Darbe girişiminin gecesinde 16.07.2016 tarih ve 01:38 saatinde Partinin internet sitesinden yaptığınız açıklamada ‘Halkın sokağa daveti, Türk askeriyle muhtemel bir çatışma içine girmesi vahim bir tehlike olarak önümüzde durmaktadır. Bilhassa Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in provokasyon ve ajitasyonlara karşı teyakkuzuyla birlikte, sokaklara çıkarak iç savaş şartlarına hizmet etmesi düşünülemeyecektir. Hiçbir dava arkadaşım karanlık sürecin taraf ve faili olmayacaktır.’ cümlelerinin amacı FETÖ’cü darbeye direnecek Ülkücüleri engelleme çabası mıydı? Allah’a şükür ki feraset sahibi Ülkücüler buna rağmen meydanlara çıkarak darbecileri püskürttüler.”

İlgili Haberler