15 Temmuz gazisine büyük ayıp! Önce davet ettiler, sonra 'iptal oldu' deyip iptal etmediler

15 Temmuz gazisine büyük ayıp! Önce davet ettiler, sonra 'iptal oldu' deyip iptal etmediler
15 Temmuz gazisi Muharrem Kaşıtoğlu, AKP'li Kaş Belediyesi'nin önce kendisini 15 Temmuz etkinliğine konuşmacı olarak davet ettiğini, muhalif tweetlerinin ardından ise aranarak "Programı iptal ettik" dendiğini ancak programın yapıldığını söyledi.

15 Temmuz gazisi yazar Muharrem Kaşıtoğlu'ndan flaş bir iddia geldi.

Twitter hesabından bir dizi paylaşımlarda bulunan Kaşıtoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde AKP'li Kaş Belediyesi tarafından aranarak konuşmacı olarak programa davet edildiğini söyledi.

Teklifi kabul ettiğini belirten Kaşıtoğlu, bu süreçte hükümeti eleştiren sözlerinin ardından Kaş Belediyesi tarafından salı günü tekrar arandığını ve "Gazim pandemi yüzünden program iptal oldu" dendiğini öne sürdü.

Ancak daha sonra programın iptal edilmediği ortaya çıktı.

Muharrem Kaşıtoğlu, durumu şöyle aktardı:

"HÜKÜMETİN DEĞİL, DEVLETİN GAZİSİ OLDUĞUM İÇİN YALAN SÖYLEDİLER"

Tam Türkiyelik olay! Kaş Belediyesi 15 Temmuz etkinliğinde konuşma yapmam için davet etmişti. Ben de kabul etmiştim. Salı gecesi aradılar ‘’gazim pandemi yüzünden program iptal oldu’’ dediler.Oysa ki iptal olmamış.Ben hükümetin değil, devletin gazisi olduğum için yalan söylediler

1-162.png

"MUHALİFSEN, ŞEHİT YAKINI DA OLSAN, GAZİ DE OLSAN ONLARIN GÖZÜNDE HAİNSİN"

Kaş Belediyesi, bu günler geçer ve siz yaptığınız bu utançla başbaşa kalırsınız. Sanmayın ki, bunlar unutulur. Unutulmaz. Tepeden tırnağa insanları ötekileştiren bu ayrıştırıcı politikanız yerle yeksan olacaktır.

Muhalifsen, şehit yakını da olsan, gazi de olsan, bunlar için fark etmez. Onların gözünde ‘’hainsin’

2-145.png