15 Temmuz kahramanı Tuğgeneral Ali Demir İYİ Parti'ye katıldı

15 Temmuz kahramanı Tuğgeneral Ali Demir İYİ Parti'ye katıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısı’nda 15 Temmuz kahramanları arasında yer alan Ali Demir’e İYİ Parti rozetini takdim etti. Demir, “İYİ Parti’ye katılmaktan onur duyuyorum” dedi.

15 Temmuz kahramanı Tuğgeneral Ali Demir İYİ Parti'ye katıldı

15 Temmuz kahramanları arasında yer alan Ali Demir, bugün gerçekleştirilen grup toplantısı ile birlikte İYİ Parti rozetini taktı. İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından rozet takdim töreninin ardından açıklamalarda bulunan Demir, “Devletimizin menfaatleri için proaktif politikalar uygulayan, yüce milletimizin refahı doğrultusunda sorunlarına çözüm getiren ve toplumun genelini kapsayan iyi partiye katılmaktan büyük onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

2020 YILINDA EMEKLİ EDİLDİ

2016 yılında Tuğgeneral rütbesini takan, 2020 yılında Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile emekli edilen Tuğgeneral Ali Demir, geçtiğimiz günlerde gazeteci Aytunç Erkin’e verdiği demeçte, emeklilik sürecine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

“Devletimizin geçmiştekilere benzer bir beka problemi yaşamaması için özellikle Silahlı Kuvvetler personelinin sıralı amirleri dışında başka bir makam ve yerden emir ve talimat almaması gerekiyor. Yıl olmuş 2020… Ardışık aramadan FETÖ''cü olduğu tespit edilen ve teğmen rütbesini Gülen''in taktığı Serdar Atasoy general oluyorsa, tehlikenin bitmediği net olarak anlaşılmaktadır. FETÖ, personel, istihbarat, muhabere teşkilatlarındaki yerlerini muhafaza etmeye ve buralara tekrar sızmaya her zaman özel bir önem vermiştir. Görülüyor ki… Bu örnek sızma girişimlerinden biri. Yarın ne tür bir sürprizle karşılayacağımızı bilmiyoruz!”