15 Temmuz’da şehit olan Mete Sertbaş adına yapılması planlanan kültür merkezi ve parkın altından bakın ne çıktı? Toygun Atilla paylaştı

15 Temmuz’da şehit olan Mete Sertbaş adına yapılması planlanan kültür merkezi ve parkın altından bakın ne çıktı? Toygun Atilla paylaştı
Gazeteci Toygun Atilla, FETÖ’cülere direnirken şehit düşen Acıbadem muhtarı Mete Sertbaş’ın yapılması planlanan kültür merkezi ve park alanına cemaat yurdu ve market yapıldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Atilla, gönderisine “Hem ironik, hem de trajikti” notunu düştü.

Gazeteci Toygun Atilla, Türkiye’de yaşanan ironik ve bir yanda da trajik bir olayı sosyal medya hesabından paylaştı. FETÖ’cülerle 15 Temmuz’da direnirken şehit düşen Acıbadem Muhtarı Mete Sertbaş’ın adına kültür merkezi ve park yapılmasının ilan edilmesinin ardından çok farklı olay yaşandı.

Gazeteci Toygun Atilla, şehit muhtar Sertbaş’ın adına yapılması planlanan kültür merkezi yerine cemaat yurdu ve market yapıldığını söyledi.

Atilla, paylaşımına ayrıca “Hem ironik, hem de trajikti” notunu da düştü.

Gazeteci Toygun Atilla’nın paylaşımı şu şekilde:

“FETÖ’cülere direnirken şehit düşen Acıbadem muhtarı Mete Sertbaş’ın adına kültür merkezi ve park yapacağını ilan edildi. Ortaya cemaat yurdu ve market çıktı. Hem ironik, hem de trajikti”

ej9vae8xcambpck.jpgej9vaekwaaeanqy.jpgej9vaehwkai5-21.jpg

tyougn.jpg