Tolgahan Sayışman'dan Erdal Özyağcılar itirafı. 15 yıl sonra anlattı

Tolgahan Sayışman'dan Erdal Özyağcılar itirafı. 15 yıl sonra anlattı
Tolgahan Sayışman ile Erdal Özyağcılar, 2007 yılında Elveda Rumeli dizisinde birlikte oynamışlardı. Sayışman yıllar sonra sette Erdal Özyağcılar’la yaşadığı ilginç anısını paylaştı. 

2007 yılında yayınlanan dönem dizisi Elveda Rumeli’de usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile kamera karşısına geçen Tolgahan sayışman yıllar sonra bir itirafta bulundu. Sayışman katıldığı programda Erdal Özyağcılar’la yaşadığı ilginç olayı anlattı. 

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Elveda Rumeli’nin setinde Erdal Özyağcılar ile yaşadıkları anıyı şöyle anlattı: 

"Ben daha yeni geldim. Set başladı ama benim sahnelerim 20 gün sonra falandı. Tarkan Karlıdağ (yönetmen) bana şey dedi; sette karavanlarınız var.

Vay dedim! Sette karavan mı var? Ben sete bir gittim, karşımda karavan. Açtım, girdim, oturdum, yayıldım. 10 dakika sonra Erdal ağabey geldi.

Daha beni bir kere gördü. Öncesinde yemek yemiştik tanışmak amaçlı. Baktı. Merhaba Erdal ağabey dedim, merhaba dedi. Oturduk. Bir gariplik var ama...
Yardımcısı Hülya, rejiden birileri var. Neyse ben kıyafetlerimi giyeyim de sete gideyim dedim. Ertesi gün yine, üçüncü gün yine... Artık dördüncü gün.

Set ekibi de o kadar kabullenmiş ki! Karavana girdiğimde benim kostümler ve Erdal ağabeyin kostümleri de var. Yemeğin falan geliyor karavana. Erdal ağabey hiçbir şey demiyor ama benimle de hiç konuşmuyor.
Ben de diyorum ki; Allah Allah bu adam bana niye böyle triplerde. Sahne bitti gittim, Tarkan Karlıdağ aradı; seninle konuşmam lazım dedi. Tabi ağabey dedim.

Tolga, o karavan Erdal ağabeyin dedi. Dedim ben 4 gündür kendi malım gibi kullandım. Sonra gidip Erdal ağabeyden özür diledim. O da öyle bir şey yok, özür dilemene gerek yok oğlum demişti."
 

İlgili Haberler