Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Her şeyi önceden bilen Kassandra doların mayıs ayını kaçla kapatacağını açıkladı. 16 Mayıs'taki ''Kanlı Ay''da neler olacak  

Her şeyi önceden bilen Kassandra doların mayıs ayını kaçla kapatacağını açıkladı. 16 Mayıs'taki ''Kanlı Ay''da neler olacak  

16 Mayıs''ta "Kanlı Ay" olarak da bilinen tam ay tutulması gerçekleşeceğini belirten ünlülerin astroloğu Kassandra, maddi olarak büyük kayıplar yaşanacağını, ilişkilerde kırılmalar hatta kopmalar olabileceğini, depremlerin olacağını ve hava taşıtlarının tehlike altında gireceğini belirtti.

Ünlülerin astroloğu Kassandra, ismine ne derseniz deyin 16 Mayıs''ta gerçekleşecek parçalı ay tutulması hayatımızı ekonomik yönden kabusa dönenen yaşamımızı daha da zorlaştıracağını açıkladı.

Kanlı Ay''ın neler getireceğini daha iyi görebilmek için istihareye de yatan ünlü astrolog "Rüyamda bir kız çocuğu gördüm elindeki bez bebekle oynuyordu. O bebek birden muhabbet kuşuna dönüştü. Kız uçabilmesi için kuşu bıraktı. Kuş avucunun içinde biraz durduktan sonra yerden 10 metre kadar yükseldi. Nefesi yetmeyeceği için ağaca konacağına düşünürken, sıra dışı bir şey oldu ve kuş birden ABD dolarına dönüştü. O dolar rüzgar olmamasına rağmen süratle gökyüzüne yükseldi ve gözden kayboldu." dedi.

Bu rüyasının Mayıs ayında doların yükseleceğine işaret ettiğini söyleyen Kassandra  "Yükselişin ne kadar süreceğini tam olarak göremedim. 16 sınırını zorlayacağını düşünüyorum. Umarım yanılan ben olurum ve dolar yükselmez. Yükselirse olan vatandaşa olacak. A''den Z''ye tüm ürünlere zam yapılacak. Bunun nedeni üreten değil ithal eden ülke olmamız. Düşünün tarım ülkesi olmakla övündüğümüz ülkemiz ekmek yaptığımız buğdayı bile yurt dışından ithal ediyor" diye konuştu. 

"PARANIZI EVİNİZİ, ARACINI KAYBEDEBİLİRSİNİZ"

 "Ay tutulması Türk insanını da arayışlara sevk edecek" diyen ünlülerin astroloğu Kassandra "Ani karlar almaya zorlanabilirsiniz. Büyük paralar kazanma hırsınız zirve yapacak. Bu etkiden kurtulamayan insanlar adeta kumar oynar gibi parasını yönlendirecek ama çoğu hüsrana uğrayacak, aracını, evini kaybedip beş kuruşsuz kalmaları büyük olasılık" dedi.

Çarşı-pazara bile çıkmanın imkansızlaşacağını belirten Kassandra "Küreme de baktım. Marketlerdeki korkunç tabloyu gördüm. Ürün vardı ama alan kişi sayısı azdı. Bunun nedeni ise alım gücünün çok düşmesi. Yaz aylarında fiyatların düşeceğini umanlar, beklediklerini bulamayacak. Ürünün ucuzlayabilmesi için bazı faktörlerin oluşması gerekiyor. Gübre fiyatları uçmuş. Tarla sürülen traktöre konan ve ürünlerin nakliyesinde kullanılan kamyonların mazot fiyatı uçmuş. İşçilik maliyeti uçmuş. Elektrik ve su fiyatları uçmuş. Hemen hemen her şeyin fiyatı uçmuşken, ucuz sebze ve meyveyi ucuz almak da hayalden öteye geçemez. Her geçen gün dünümüzü aratabilir. Kürem de gördüklerimi bunlara yoruyorum" diye konuştu.

Çoğu emeklinin çalıştığını iş bulamayanların durumunun da içler acısı olduğunu söyleyen  Kassandra "Durumlarının düzeleceğini beklemek hayalcilik olur. Temmuz ayında yine enflasyon oranında zam alacaklar. Bir tık üstü bile ohhh demeye yetmeyecek. Küremde yine onları ucuz ürün bulmak için koştururken gördüm. Artık markaya değil fiyatlarına bakıyorlar. Son kullanım tarihinin bitmesine 1 aydan az kalan ürünleri alıyor ve ailece tüketiyorlar. Ramazan Bayramı''nda ne torunlarına ne de çocuklarına hediye verememenin burukluğunu yaşayacaklar. Alım gücünün yükselmesi pazardaki ürünlerin fiyatının düşmesi gibi hayalcilik olur" dedi.

Kanlı Ay''da depremlerin olacağını ve hava taşıtlarının büyük tehlikeler atlatacağını belirten Kassandra "Tek temennim her zaman ki can kayıplarının yaşanmaması. Büyük depremleri ülkemizde görmedim. Ama ülkemde de depremler olacak. Bir hava taşıtı da düştü. Kanlı Ay kabusumuz olacak" diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları