17 Kasım 2019 hava durumu | Son dakika sis ve pus uyarısı

17 Kasım 2019 hava durumu | Son dakika sis ve pus uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklar için vatandaşları uyardı. İşe 17 Kasım 2019 hava durumu...

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi

Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlandı. Yayınlanan tahminlerde ülkenin doğu kesimlerinden sıcaklıkların bir nebze düşeceği belirtilirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı aktarıldı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 17 Kasım 2019 Pazar günü hava durumu tahminleri...

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA SİS VE PUS UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

threh.jpg

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIK DOĞU'DA DÜŞÜYOR

Sıcaklığın ise ülkemizin doğu kesimlerinde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla iç kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.