17 Kasım Kim Milyoner Olmak İster Vijay Kumar sorusu

17 Kasım Kim Milyoner Olmak İster Vijay Kumar sorusu
Bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 17 Kasım 2018 tarihli programında Vijay Kumar'ın kaç tane dişi vardır? şeklinde çıkan soru izleyenleri şaşkına çevirdi.

Büyük bir ilgiyle takip edilen Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümünde ''Guinnes Dünya Rekorları'na göre, 'en çok dişli insan' olan Hintli Vijay Kumar'ın kaç tane dişi vardır? şeklinde bir soru soruldu.

Cevap: 37

VİJAY KUMAR KİMDİR?

Hindistan'dan Vijay Kumar'ın ağzında 37 kadın var - ortalama beş kişi ve dünyadaki herkesten daha önemli. Vijay, Chassidar Danabalan'ın (Hindistan) önceki 36-diş rekorunu keşfettikten sonra, ağzındaki dişlerin çoğunda Guinness Dünya Rekorları unvanını yeneceğinden ve onu yendiğinden emin olduğunu söyledi. Vijay, çok fazla dişe sahip olmanın bazı dezavantajlara sahip olduğunu ve birinin sık sık dilini ısırdığını söylüyor.  Bununla birlikte Vijay, dişlerini Guinness Dünya Rekoru unvanına sokmaktan ve ona ne verdiğini tanımaktan gurur duyuyor - arkadaşlar onu yeni insanlara en çok dişleri olan bir adam olarak tasvir ediyormuş