19 Mayıs’ı 23 Nisan ile karıştıran Arda Turan’dan açıklama geldi, yeni açıklama eskisini aratır cinsten

19 Mayıs’ı 23 Nisan ile karıştıran Arda Turan’dan açıklama geldi, yeni açıklama eskisini aratır cinsten
19 Mayıs'ı, 23 Nisan'la karıştıran Arda Turan’dan yeni açıklama geldi. Oruç tutuyorum, insanlık hal diyen Turan, “Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar” dedi.

TRT'nin bayramları karıştırmasının ardından futbolcu Arda Turan da bayramları karıştırmış, Turan, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" demişti.

“UMARIM BENİM KADAR ÜLKELERİNE HİZMET ETME FIRSATI BULURLAR”

Haber Global’de yer alan habere göre, "Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali... İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar." açıklamasında bulundu.

Bir kolejin öğrencilerine selam gönderen Turan şu ifadeleri kullanmıştı:

"19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Dünyanın yaşadığı bu pandemi sürecinde evinizde kalarak en güzel şekilde eğitiminize devam etmenizi diliyorum. Size sağlık mutluluk ve başarı diliyorum çocuklar, kendinize çok iyi bakın. "

İlgili Haberler