2 yaşındaki çocuk annesinin çıplak fotoğraflarını herkese gönderdi

2 yaşındaki çocuk annesinin çıplak fotoğraflarını herkese gönderdi
Amerika'da meydana gelen olayda Emily Schmitt isimli kadın, 2 yaşındaki kızına telefonunu oynamasını için verdi. 2 yaşındaki çocuk, telefonu aldıktan sonra banyoda çıplak şekilde çamaşır yıkayan annesinin fotoğrafını çekerek, tüm telefon rehberine gönderdi.

Amerika'da flaş bir olay meydana geldi. The Sun gazetesinin haberine göre Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki dört çocuk annesi Emily Schmitt isimli kadın, banyoda tamamen üstsüz bir şekilde çamaşırları yıkadığı sırada, kendisini rahatsız etmemesi için telefonunu iki yaşındaki kızı Carysn'a verdi.

REHBERDEKİ HERKESE GÖNDERDİ

Carysn telefonla oynarken banyoda çıplak bir şekilde çamaşırları yıkayan annesinin fotoğraflarını çekip, rehberde bulunan 15 kişiye yolladı. Emily, iş arkadaşından gelen ''Çıplak fotoğraf için teşekkür ederim'' mesajını alınca hayatının şokunu yaşadı.

OLAYIN ASLINI ANLATTI 

Emily, yaşadığı olayın şokunu üzerinden attıktan sonra telefonu kızın elinden aldı. Kızının, çıplak fotoğraflarını eski üniversite arkadaşları, iş arkadaşları ve bazı müşterilerden oluşan 15 kişiye attığını gören anne, olayın aslını anlatarak özür diledi. 

kiz-010.jpgkadin-016.jpg