2018 KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak?

2018 KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak?
2018 KPSS Ön lisans sınavı ne zaman ve saat kaçta yapılacak sorusu adaylar tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konulardan biri oldu. Peki, KPSS ön lisans sınavı ile ilgili dikkat çeken kurallar haberimizde

2018 KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak?

Memur olmak isteyen binlerce öğrenci KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak sorusunun cevabını öğrenmek istiyor. ön lisan mezunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM internet sayfasından sınav tarihinin 04 Kasım 2018 tarihinde yapılacağını duyurmuştu. Peki, KPSS ön lisans sınav yerleri açıklandı mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

KPSS ÖN LİSANS SINAVI NE ZAMAN

KPSS ön lisans sınavı tarihi belli oldu. Sınav 4 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Peki KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM resmi internet sitesinde bu sorunun da cevabını verdi. Sonuçlar 29 Kasım 2018'de açıklanacak. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz hem ÖSYM'nin kendi internet sitesi https://ais.osym.gov.tr/ hem de yenicag.com.tr'den öğrenebilirsiniz.

ÖSYM'DEN KPSS ÖN LİSANS SINAVI İÇİN KRİTİK UYARI

ÖSYN'nin dün paylaştığı açıklamada, İl Nüfus Müdürlükleri'nin sınav günü saat: 07.00-10.00 arası açık olduğu ifade edilirken, dün yapılan açıklamada adayların sınav sırasında yanlarında bulundurmaları gereken belgeler sıralandı.

2018 KPSS ön lisans sınavı ne zaman ve saat kaçta gibi sorularınızı haberimizde derledik. Sınav ile ilgili detayları buradan öğrenebilirsiniz.