2019 yılının en güzel Cuma mesajları

2019 yılının en güzel Cuma mesajları
İslam’ın büyük önem verdiği Cuma namazı yarın kılınacak. Müslümanlar Cuma gününe kavuşmanın huzuruyla ellerini semaya açılacak. Cuma gününde sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler için en güzel Cuma mesajları haberimizde.

Yarın İslam alemi yeni bir Cuma gününeMüslümanların sevdiklerine göndermeyi gelenek haline getirdikleri Cuma mesajları, kültürümüzde önemli bir yer tutmaya başladı. Cuma gününün önemini ifade eden en güzel Cuma mesajları ile sevdiklerinizin Cumasını kutlayabilirsiniz.

2019 CUMA MESAJLARI

“Büyük günahları işlemedikçe beş vakit namaz ve Cuma, öbür Cuma'ya kadar aralarında işlenen günahlara kefarettir.”

"O gün tartı haktır. Kimin (sevap) tartıları ağır gelirse, işte onlar kurtuluşa erenlerdir." (Araf suresi 8. ayet)

"Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem" diyen Sevgilinin (S.A.V.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile. Hayırlı Cumalar dilerim.

“Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!”

“Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.”

“Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.”

“Allahım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar…”

“Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşa ki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!”

“Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.”

“Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. En güzel günün Cuma bayramın olsun.”

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

“Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...”

“Ey Rabbimiz bugün de sana kuI oIarak eI açıyoruz. Bugün bütün şerIeri bizIerden uzak eyIe. Sürpriz beIaIardan bizIeri koru. MutIuIukIarı, huzurIarı ve güzeIIikIeri hayırIı bir şekiIde ver. Ve bizi bugün sevdikIerimizden ayrı koyma. DuaIarınızı bekIer, hayırIı cumalar dilerim.”

“Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar”

“Allahım! Bilerek vеya bilmеyеrеk isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere Merhamet buyur. süphesiz Sen mеrhamеtlilеrin en mеrhamеtlisisin .”

“Cumа gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahidimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum üstünе .”

“İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayеtçisidir! ALLAH bizi şikayеt değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.”

“Gökten ne yаğdıdа yer kabul еtmеdi. Toprağa ne ekildi de bitmеdi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı dа O işitmеdi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle. .. Hayırlı Cumalar !”