2019'da Türkiye'yi ve dünyayı neler bekliyor?

2019'da Türkiye'yi ve dünyayı neler bekliyor?
2018 yılının geride kalmasına artık günler kaldı. Peki 2019 yılında Türkiye'de ve dünyada neler yaşanacak? Astrolog Yasemin Kaplan, 2019 yılı içerisinde Türkiye'yi ve dünyayı nasıl bir yıl beklediğini aktardı.

2019’da toprak elementi ve öncü niteliği yoğun olacağından halkın maddi manevi güvenlik ve istikrar arayışı yükselebileceğini belirten Kaplan şöyle devam etti:
"Özellikle Ocak ve Temmuz ayındaki tutulmalar ülke haritamızın 1-7 aksında gerçekleşecek ve açık düşmanlar alanımızda olacak. Yıl genelinde ise dış politik ilişkilerimiz ve sınırlarımızla ilgili konular dikkat çekiyor. Mart ayıyla birlikte ittifak arayışımız öne çıkmaya başlayacak. Güven, zenginlik, büyüme arzumuz artıyor. Ancak Uranüs ittifaklarımızda değişim yaratabilir, yeni ittifak anlaşmaları söz konusu olabilir."

"2019 TURİZM YILIMIZ OLACAK"

Türkiye ekonomisinin yıldız sektörlerinden turizmin yeni yılda da yine ön plana çıkacağını ifade eden Kaplan, "Ekonomik açıdan dünyadaki karışıklıklar bizi etkilese de, Jüpiter 6.ev transiti yeni kaynak konusunda destekleneceğimizi, özellikle turizm, uluslararası ticari faaliyetlerimizin artacağını gösteriyor. Sanat, spor, bilim ve teknoloji konularında uluslararası başarılara imza atabiliriz. Ülke olarak maddi ve manevi değerlerimize sahip çıkacağımız; birlik ve bütünlüğümüzün artacağı, sınır güvenliğimizi sağlayacağımız, kendi kaynaklarımızı değerlendirerek üretime geçeceğimiz bir yıl bizi bekliyor. Dünya sahnesinde istikrar ve birliğimizle çok konuşulacağımız bir yıl deneyimleyeceğiz." şeklinde konuştu.

MİDE KALP VE KULAKLARA DİKKAT

Sağlık açısından bu yıl halkımıza şu hastalıklara dikkat etmelerini öneren Kaplan, "Mide, sindirim, pankreas, kalp, kan dolaşımı, kemik/eklem, böbrek, kulak ve üreme organlarıyla ilgili rahatsızlıklar artabilir" uyarısında bulundu. Kaplan, bu yıl kazançlı olması muhtemel sektörleri de yayıncılık, medya, yiyecek ve tüketim malları, dekorasyon, çevre sektörleri, matbaa, kağıt, inşaat, gayrimenkul, madencilik, otelcilik, tarım, bilgisayar ve yazılım işleri olarak sıraladı.

DÜNYADA NELER OLACAK?

Astrolog Yasemin Kaplan'ın dünya geneline yönelik değerlendirmeleri ise şöyle:
"Tüm dünya yeni bir sosyal yapı ve yeni bir ekonomiye geçişe hazırlanıyor. 2020 yılıyla birlikte tüm dünyada yeni liderler ön plana çıkmaya başlayabilir. Bu yıl tüm ülkeler kendi yozlaşmış, çalışmayan sistemlerinde dönüşüme ve yeniden yapılanmaya gidebilir. Irkçılık, radikal gruplar, terör olayları ön plana çıkabilir.
Doğal afetlerden kaynaklı toplumsal kayıplar yaşanabilir. 2019’da da ne yazık ki deprem, tsunami, yangınlar, patlamalar, maden çökmesi, hava deniz kara yolu kazaları ve sudan gelecek zararlarda artış göreceğiz. Amerika ve Suudi Arabistan’ın da sınav yaşayacağı bu yıl aralarındaki gizli anlaşmalar da ön plana çıkabilir."