Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

2020 yılının bittiğini sakın sanmayın işte 1,5 ay içinde olacaklar. Ünlülerin astroloğu Kassandra yorumladı

2020 yılının bittiğini sakın sanmayın işte 1,5 ay içinde olacaklar. Ünlülerin astroloğu Kassandra yorumladı

Öngörülerinin hepsi çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, 17 Kasım''da Ay, Oğlak burcunda diyerek 2020 yılının bitmeden 2021 yorumları yapmanın erken olacağını belirtti.

Yılın bitmesine aşağı yukarı 43 gün kaldığını belirten Kassandra "2020 yılı bitti, 2021 yepyeni bir yıl olacak diyenler yanılıyor. 2020 yılı gitmeden kabus yaşatmaya devam edebiliriz. Yıldızlar, deprem ve facia olabileceğini işaret ediyor. Bu 2 kötü olayda da can kaybı olabilir. Can kaybı olmaması ve faciaların yaşanmaması en büyük arzum. İnşallah yanılan ben olurum ve tek bir kişinin bile burnu kanamaz" diye konuştu.

Korona virüs aşısının bulunacağını 2 ay önce önceden bilen Kassandra "Bu aşılar çok can kurtaracak. Ama üretilmesi ve dağıtılması 6 ay kadar zaman alabilir. Koronanın tamamen bitmesi haziran ayını bulabilir. Korona virüs eğitim hayatımızı da etkisi altına alabilir. Çocuklarımız büyük zorluklar yaşayabilir. Bu olayı önlemlerle en aza indirileceğini tahmin ediyorum" dedi.

KÜREMDE GÖRDÜM

Futbolcuların korona testlerinin pozitif çıkmaya devam edeceğini belirten Kassandra "Bunu aylar önce dile getirmiştim. Yine tekrarlıyorum. Şu an belli oyuncular korona virüs kaptı. Ama böyle giderse, bu sayı çift rakamlara da dayanabilir" diye konuştu.

Küresinde sel felaketlerini de gördüğünü söyleyen Kassandra "Yukarda da bahsettiğim gibi 2020 yılı çok olay yaşatmaya devam edebilir. Ne kadar önlem alınırsa alınsın, tabiatın gücü teknolojiyi faka bastırıyor. Yıldızlar, su ile gelecek felaketi bana işaret etti. Büyük sel felaketi ve fırtına yaşanabilir. Bu olaylarda can kaybı da yaşanacağı ihtimaller arasında" diye konuştu. 

Ekonomiye de değinen Kassandra "İşsiz sayısı artmaya devam edecek. Bir çok işyeri de kepenk kapatmak zorunda kalabilir. Kürem bana dövizin bir süre daha düşüş yaşayacağını ardından tekrar yükselişe geçeceğini işaret etti. Ne kadar düşer diye sorarsanız yıldızlar fazla bir düşüşü öngörmedi. İş bulmak ise her geçen gün zorlaşabilir" dedi.

fffffffffff-001.jpg

 

Yazarın Diğer Yazıları