2021 yılının en iyi akıllı telefonu açıklandı

2021 yılının en iyi akıllı telefonu açıklandı
Araştırma şirketi Consumer Reports, bu yılın en iyi akıllı telefonunu belirlemek için yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 2021'in en iyi akıllı telefonu Apple'ın ürettiği iPhone 12 Pro Max oldu.

2021 yılının en iyi akıllı telefonu açıklandı

Hürriyet’in haberine göre,  Teknoloji devlerinin kıyasıya rekabetine sahne olan akıllı telefon piyasasının en iyisi belli oldu. Araştırma şirketi Consumer Reports, 2021''in en iyi akıllı telefonunu belirlemek için yaptığı araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

GEÇTİĞİMİZ YIL GALAXY NOTE 20 ULTRA 

Şirket geçtiğimiz yılın en iyi akıllı telefonu olarak Güney Kore merkezli Samsung''un Galaxy Note 20 Ultra modelini göstermişti.

BU YIL İPHONE 12 PRO MAX
Son yayınlanan rapor ile zirvede yer alan şirket değişti. 2021''in en iyi akıllı telefonu Apple''ın ürettiği iPhone 12 Pro Max olarak açıkladı.

GEÇEN YILIN SON AYLARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKMIŞTI

A14 Bionic işlemcisi, OLED ekran, daha büyük ekran, kamera teknolojisi ve 5G desteğiyle gelen cihaz geçtiğimiz yılın son aylarında görücüye çıkarılmıştı.

EYLÜL AYINDA TANITILMASI BEKLENİYOR

iPhone 12 Pro Max ile zirveye oturan Apple''ın yeni nesil iPhone modellerini ise bu yılın eylül ayında tanıtması bekleniyor.

 

İlgili Haberler