2022 Citroen C5 Aircross Türkiye'de satışa başladı. İşte fiyatı

2022 Citroen C5 Aircross Türkiye'de satışa başladı. İşte fiyatı
Son 3 yılda Türkiye’de de 16 binin üzerinde satış başarısı yakalayan C5 Aircross SUV makyajlanması sonrasında yeni teknolojilere ve daha modern bir tasarıma kavuşturuldu. Tüm detayları ile 2022 Citroen C5 Aircross!

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; 130 HP gücündeki 1.5 litrelik BlueHDi dizel ve performans ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunan 180 HP’lik 1.6 litrelik PureTech motor seçenekleriyle satışa sunulan aracın her iki motor seçeneğinde de EAT8 8 ileri otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Uzunluk: 4.500 mm

Genişlik: 1.969 mm

Yükseklik: 1.689 (tavan rayları ile)

Aks mesafesi: 2.730 mm

Yerden yükseklik: 230 mm

Lastik çapı: 720 mm

Bagaj hacmi: 580 – 720 litre, koltukların katlanmasıyla 1.630 litreye kadar

Yuvarlatılmış hatların yerini daha keskin hatlara bıraktığı Citroen’in yeni tasarım dilini benimseyen aracın ön bölümü, daha dikey ve modern olacak şekilde yeniden yorumlandı. Keskin hatlar ve kademeli dikey yapı aracın yolda daha güçlü bir duruş sergilemesini sağladı.

Gündüz sürüş farlarından ayrılan yeni marka logosuyla da dikkat çeken araç, logonun bir krom şerit aracılığıyla gündüz sürüş farlarına kadar uzandığı ürün gamındaki diğer modellerden ayrışıyor.

Yüksekte konumlandırılan yatay motor kaputu, yandaki krom C imzası, 360 derece cam alanların etkisiyle havada süzülüyor gibi görünen tavan ile özgün bir duruş ortaya çıkıyor. Yeni C5 Aircross SUV, 230 mm yerden yüksekliği, 720 mm’lik lastik çapları, tavan rayları ile sürüş hissini güçlendiriyor..

Yeni 18 inç elmas kesimli Pulsar alaşım jantlar buna sadece bir örnek. Tüm versiyonlarda standart olan Parlak Siyah yan ayna kapakları dışında, yeni mat siyah eklentilere sahip parlak siyah tavan barları ve yeni tasarımlı Airbump Renk Paketleri gibi detaylar görsel çekiciliği daha da arttırıyor.

Yeni C5 Aircross SUV, aracın önü ile uyumlu yeni bir üç boyutlu LED ışık imzasına sahip stop lambalarıyla donatılırken, boyutu değişmeyen stop ünitesi ışık imzasını oluşturan üç LED aydınlatma modülünü vurgulayan koyu renkli camla dikkat çekiyor. Grafik öğeler şık ve ön ışık imzasıyla tutarlı bir görünüm sunuyor. Ön cephede olduğu gibi, piyano tuşu tasarımı, ışık imzasının 3-Boyut etkisini güçlendiriyor.

İlgili Haberler