Koronadan futbola bir darbe daha

Koronadan futbola bir darbe daha
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçlarının yeni tip korona virüs salgınında uygulanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, bu ay oynanması planlanan beşinci ve altıncı tur maçlarının, daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacağı belirtildi.

AA''da yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına alan ve 2,5 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan yeni tip korona virüs, futbolu olumsuz anlamda etkilemeye devam ediyor. Güney Amerika Futbol Konfederasyonu''ndan (CONMEBOL), bu ay düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçlarının ertelendiğini açıkladı.

TARİHLER DAHA SONRA BELİRLENECEK

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu''ndan (CONMEBOL) yapılan açıklamada, Katar''ın ev sahipliği yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası''nın Güney Amerika Elemeleri''nde bu ay oynanması planlanan beşinci ve altıncı tur maçlarının, daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacağı belirtildi.

FIFA İLE TOPLANTI YAPILACAK

Covid-19 salgını nedeniyle kıta genelinde uygulanan seyahat kısıtlamalarının bu kararın alınmasında etkili olduğu ve ertelenen maç programlarının, FIFA ile yapılacak toplantının ardından yeniden oluşturulacağı ifade edildi.