2022'nin en şanslı burçları belli oldu

2022'nin en şanslı burçları belli oldu
2022 yılının en şanlı burçları belli oldu. İşte şanslı burçlar…

Listenin zirvesinde yer alan o burç da 2022’de ilişkilerde ve kariyerde yeni başlangıçlar yapacak. 2022''nin en şanslı burçları arasında Balık öne çıkıyor! Jüpiter 9 Aralık 2021''den 11 Mayıs 2022 tarihine kadar ve ardından 28 Ekim 2022''den 20 Aralık 2022''ye kadar Balık burcunda olacak. Tüm bu evrelere baktığımızda ise yılın büyük çoğunluğunu şansla kuşanarak geçireceğinizi söylemek mümkün. Yükselen burcu Balık olanlar da buna dahil!

İlişkilerde ve kariyerde yeni başlangıçlar Jüpiter kuşağında sizi etkisi altına alabilir. Çok yönlü bir gelişime açık olacaksınız. Almak istediğiniz eğitimleri alarak kariyerinize destek olacak adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte yanınızda bulunan insanlara yenileri de eklenecek. 2022, yeni dostlar edineceğiniz bir yıl olacak. Ayrıca yıl ortasında, aşk gezegeninin geçişi ile aşk eviniz aktive olacak. Bu süreçte flörtöz yanınızı ortaya çıkararak yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Koç burçlarının 2022''de şansı kucakladıkları konu aşk olacak! Uzun yıllar süren yalnızlığınızı, ilişkilerde bir türlü dilediğiniz huzuru ve sevgiyi hissedemediğiniz tüm süreci geride bırakmaya hazır mısınız Yeni yıl, daha ilk günlerden verdiği enerji ile size romantizm sinyallerini derinden hissettirecek.

2022''de artık ne istediğinizi çok daha iyi biliyor olacaksınız. Öyle ki aşk konusunda seçimler yapmak zorunda dahi kalabileceksiniz. Günün sonunda en mutlu olduğunuz, sevdiğiniz ve sevildiğiniz yerde olmak isteyecek mutluluğu doruklarda yaşayacaksınız. Elbette bahsettiğimiz bu şans, gelip sizi hayatınızın en kuytu köşelerinde yakalamayacak! Tüm alımlı Koç enerjinizle sosyal ortamlara girdiğiniz, yeni insanlarla tanıştığınız ve eğlenceye yıl boyunca kapı araladığınız sürece Eros sizden Balık''taki Jüpiter etkisi Akrepler için de mutluluk verici enerjiler taşıyacak. Nisan ayının ortalarından itibaren hayatınızda istikrarlı bağlar kurmak için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Hali hazırda flört ilişkiniz varsa bu aylarda bunu tek eşli bir ilişkiye taşımak isteyebilir, belki de daha resmi bağlarla ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

İlişkilerinizde yaşadığınız bu huzurlu gelişmeler sizi tüm hayatınızda etkileyecek. Size güvenen, inanan ve destek olan bir partnerin varlığıyla daha da güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Mayıs ayından sonra ise maddiyat ile ilgili yeni planlar yapmaya başlayacaksınız. Bu, bir yerden beklediğiniz bir paraya kavuşmak da, şartları çok daha iyi bir başka işe başlamak da, sektörünüzü değiştirmek de olabilir. Her ne olursa olsun, ipler kesinlikle sizin elinizde olacak. 2022, Teraziler için fırsatlar yılı olacak! Cesaret ve kendinize güveniniz sayesinde yeni adımlar atmaktan çekinmeyeceğiniz bir yılı kucaklayacaksınız. 2021 hali hazırda sizin için zaten kötü bir yıl sayılmazdı. 2022 artık bu yıl attığınız adımların meyvelerini toplamaya başlayacağınız yıl olarak unutulmaz seneleriniz arasında yer alacak.

Hayallerinizi hatırlayacak, yapmak istediklerinizi somutlaştıracak ve bir plan belirleyerek o uğurda emek göstereceksiniz. Yeni girişimler tarafından desteklendiğiniz bir sene olacak. Teraziler için 2022 zenginlik ve kariyerde daha üst bir nokta desek inanın yanlış olmaz! Kendinize sormanız gereken soru, "tüm bu anlarda yanımda kimlerin olmasını istiyorum" olacak. Desteğini daima hissettiğiniz gerçek dostlarınız ve mutlu aşkınızla birlikte olduğunuz sürece 2022 kesinlikle yüzünüze gülecek!