2024 Ford Mustang'ın tasarımı sızdırıldı. Teknik özellikleri belli oldu

2024 Ford Mustang'ın tasarımı sızdırıldı. Teknik özellikleri belli oldu
Kamuflajlı fotoğraflarıyla avunulan ve 2024 yılında çıkması beklenen Ford Mustang'ın yeni tasarımı sızdırıldı. Araca ait bazı teknik özelliklerin de ortaya çıktığı açıklandı

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; 7. nesil Mustang modelinin Lincoln Aviator/Explorer platformu üzerine inşa edileceği iddia ediliyordu. Sızdırılan fotoğraflardan sonra bu iddianın gerçek olmadığı ortaya çıktı. Paylaşılan tasarımda yeni nesil Mustang, Focus RS benzeri ızgarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca yeni modelde birinci nesil Mustang’den ilham alınan tampon tasarımı mevcut.

Yeni nesil Mustang’de tek parça dijital gösterge paneli kullanılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bilgi-eğlence sisteminde ise kablosuz güncelleme desteği bulunan Sync 4 işletim sistemiyle geleceği belirtiliyor. Yeni modelde kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği de yer alacak.

Yeni modelin hibrit motor ile tanıtılacağı tahmin ediliyor. Analistler, Ford’un hibrit sistem için 2.3 Litre sıralı EcoBoost motoru tercih edeceğini belirtiyor.

İlgili Haberler