21 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

21 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?
Kanal D ekranlarında yayınlanan 21 Aralık 2018 tarihli Gelinim Mutfakta programında haftanın finali yapıldı. Peki Gelinim Mutfakta 5 altın bileziği kim kazandı ve yarışmadan kim elendi.

Gelinim Mutfakta kim elendi, 5 altın bileziği kim kazandı? Her hafta final heyecanıyla izleyenlerin karşısına çıkan gelinler ve kayınvalideler bakalım bugün nasıl bir performans sergileyecek ve ödülün sahibi olacak. Öte yandan Gelinim Mutfakta'nın 200. bölüm olması sebebiyle yarışmaya Gülben Ergen konuk olacak. Fatih Ürek ile birlikte pasta kesecekler. Yarışmanın bugünkü tatlısı kedidili pastası. Kaynanalar tadıp puan verecek. En yüksek puanı alan gelin 5 altın bilezik alacak, en düşük puanı alan yarışmacı ise yarışmaya veda edecekti. Fakat bu hafta 200. bölüm olduğu için yarışmadan kimse elenmedi.

21 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI

Gelinim Mutfakta 200. bölümünde, Elif mi, Rümeysa mı, Cansu mu, Yağmur mu kazanacak belli olunca haber sitemizde. Elif şu zamana kadar 8 çeyrek altın ve 5 altın bilezik kazandı. Gülben Ergen, Elif'e 4 puan, Rümeysa'ya 4, Cansu 5, Yağnur ise 1 puan verdi. 
Günün en düşük puanını alan gelin, 8 puan ile Cansu ve Rümeysa
Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi gelin, 13 puanla Yağnur
Elif ise 12 puan aldı
Gelin Elif 73 puanla haftanın birincisi olarak 5 altın bileziği almaya hak kazandı.

21 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ

Gelinim Mutfakta'nın 21 Aralık 2018 tarihli 200. bölümünde haftanın en düşük puanını alıp porgrama veda edecek olan gelin açıklanmadı. 200. bölümün olması sebebiyle bu hafta yarışmadan kimse elenmedi.