Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

 21 Haziran'da kabusu bekleyin

 21 Haziran'da kabusu bekleyin

21 Haziran''da parçalı güneş tutulması, sabah saatlerinde gerçekleşecek. Bir çok olayı önceden bilen Kassandra güneş tutulmasını sizler için değerlendirdi. Kassandra "Bu tutulma parçalı olduğundan olumsuzlukları parçalar halinde yaşayabiliriz" diye konuştu. 

"21 Haziran 2020 tarihi, bu senenin en önemli 3. gök olayı olarak karşımıza çıkacak" diyen Kassandra "Korona virüsün ülkemiz ve bir çok dünya ülkesinde 2. dalga yaşanmasına neden olabilir. Yengeç, Koç, Oğlak ve Terazi burçları olumsuz yönde etkilenecek" dedi.

Ünlülerin astroloğu Kassandra "Bu arada tutulmadan Yengeç, Koç, Oğlak ve Terazi burçları olumsuz yönde etkilenecektir. İşten çıkma ya da çıkarılma söz konusu olacaktır. Size önerim işinizi seviyorsanız ya da kazandığınız ücrete ihtiyacınız varsa sakin kalın. Alttan almaya bakın. En ufak bir karşılık vermeniz sizin aleyhinize sonuçlanır" diye konuştu. 

Uyarılarına devam eden Kassandra "Bildiği gibi tutulmalar doğa olaylarını tetikler. Dünyanın farklı noktalarından kara haberler gelmeye başlayacaktır. Sel felaketi, deprem gibi doğal olaylar kabusumuz olabilir" dedi.

EN KISA GECEDE EN UZUN GÜN

"21 Haziran yaz mevsiminin başlangıcıdır" diyen Kassandra "En kısa gece ve en uzun gündüz o gün yaşanır. Bir de bunun üzerine tutulma yaşayacak olmamız hiç hayırlı değil. Yukarda da belirttiğim gibi korona virüs yeniden hayatımızı olumsuz yönde etkileyebilir. İşyerlerine gidememe söz konusu olabilir. Evden çalışma dönemi devam edecek gibi gözüküyor. Bu dediklerim beden olarak çalışanları kapsamıyor.  Sağlık sorunlarıyla boğuşacağımız bir döneme gireceğiz" dedi. 

KIYAMET DE KOPABİLİR İDDİASI

2012''de dünyanın sonunun 21 Aralık''ta geleceğine dair birçok spekülasyonlar olduğunu da belirten ünlülerin astroloğu Kassandra "Bu spekülasyonlar Antik Maya uygarlığının takvimine dayanıyordu. Aradan 8 yıl geçti ve yeniden Maya Takvimi spekülasyonları ortaya çıktı. Bana göre de Maya Takvimi yanlış yorumlandı. Dünyanın sonu 2020''de gelebilir. O tarih, 21 Haziran 2020 de olabilir. Çünkü yıldızlar hiç olumlu şöyler göstermiyor" diye konuştu.

 

Yazarın Diğer Yazıları