23 Haziran'da AA'nın aynı karartmayı yapacağını biliyorduk

23 Haziran'da AA'nın aynı karartmayı yapacağını biliyorduk
Ekonomik gerekçelerle kapanan ve 23 Haziran seçimlerinden önce tekrar yayın hayatına başlayan ANKA Haber Ajansı Genel Koordinatörü Adnan Bulut "Bu seçimde AA’nın yine aynı karartmayı yapacağını biliyorduk. Uzman arkadaşlardan yardım aldık" diye konuştu.

23 Haziran seçimleri öncesinde yayın hayatına tekrar başlayan ANKA Haber Ajansı Genel Koordinatörü Adnan Bulut, ANKA’nın Türk basın hayatında önemli yeri olduğunu ve habercilik konusunda iddialı olduklarını söyledi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Adnan Bulut, AA'nın veri akışı geçmeye başladığında açılan sandık ve oy oranının yüzde 98'e ulaştığına dikkat çekerek "Bu seçimde AA’nın yine aynı karartmayı yapacağını biliyorduk. Uzman arkadaşlardan yardım aldık" dedi.

İşte Adnan Bulut'un o açıklaması:

"Bu seçimde AA’nın yine aynı karartmayı yapacağını biliyorduk. Uzman arkadaşlardan yardım aldık. Her okulda arkadaşlarımız görevliydi. Telifli muhabirlerimiz ise sandık başlarındaydılar. Biz ANKA olarak elimizdeki sonuçları abonelerimize geçmeye başlarken, AA yine veri akışını geç başlattı. Onlar veri akışı geçmeye başladığında açılan sandık ve oy oranı yüzde 98’e ulaşmıştı. Biz çok hızlı bir şekilde sandıklarından elde edilen sonuçları girerek devletin resmi ajansı sonuç vermeden biz seçimi bitirmiş olduk. Zaten açıkladığımız rakamlarda YSK tarafından teyit edildi. Kısa sürede bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz”