23 yaşındaki AKP MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar da aşı oldu. İddialara cevap verdi

23 yaşındaki AKP MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar da aşı oldu. İddialara cevap verdi
Türkiye’de CoronaVac aşısının uygulaması önceki gün başladı. Sağlık çalışanlarının öncelikli olduğu aşı uygulamasında AKP MKYK Üyesi 23 yaşındaki Hatice Merve Tatar’ın da aşı yaptırdığına yönelik iddiaların yer alması sosyal medyada tepki çekti. Konuyla ilgili açıklama yapan Tatar ise aşı olmadığını ifade etti.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu Üyeleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Çin menşeli CoronaVac aşısını yaptırdı.

“AŞILARI YAPTIRDIK, YAPTIRIYORUZ”
Aşı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Aşılarımız gelir gelmez bakanımız ilk aşıyı ben yaptıracağım dedi ve dün yaptırdı. Bilim Kurulu üyelerimiz aynı şekilde yaptırdı. Ben de aynı şekilde aşıyı yaptıracağım demiştim. Ben de bu akşam Merkez Karar'daki milletvekili arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım da burada aşıları yaptırdık, yaptırıyoruz."

23 YAŞINDAKİ ÜYE DE AŞI OLDU
AKP MKYK Üyeleri arasında yer alan 23 yaşındaki Hatice Merve Tatar’ın da aşı yaptıranlar arasında yer aldığına yönelik iddialar sosyal medyada tepki çekti.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

hatice-merve-tatar6.jpghatice-merve-tatar5.jpghatice-merve-tatar4.jpghatice-merve-tatar3.jpghatice-merve-tatar2.jpghatice-merve-tatar.jpg

TATAR AŞI OLDUĞU İDDİALARINI REDDETTİ
İddialar ile ilgili açıklama yapan Tatar, “Ben aşı olmadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve aşı olacak diğer MKYK Üyelerimize destek olmak için oradaydım. Bu arada şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Benim gözlerim gerçek bir TATAR olduğum için böyle çekik” ifadelerini kullandı.

hatice-merve-tatar8.jpg